Femeia de la Apele Române care a lucrat la Master Club este celebră pe internet zilele acestea. A devenit virală după ce o investigație Recorder, citată de evz.ro a aflat că aceasta a fost angajată la Apele Române, deși habar n-are care-i malul drept și malul stâng. Asta ca să nu mai spunem că nu știe cum se calculează debitul apei. Piloasa de la Apele Române a ajuns acum și de râsul clienților localului unde a lucrat. Cei de la Master Club își fac reclamă cu ea pe Facebook. 

Femeia, pe numele ei Simona Iancu, a fost angajată la Administrația Apelor Prut, cu sediul în Iași. Aceasta a terminat Facultatea de Chimie la o Universitate privată, însă nu știe mare lucru.

Până să ajungă la Ape, tânăra a lucrat într-un bar. Cinci ani. Când și-a găsit pila, s-a găsit și metoda. Protectorul a tras sfori și Simona Iancu a fost angajată la o primărie comunală, unde a stat fix trei zile. Cât să ocupe o funcție conform legii și să fie transferată la Dispeceratul Apelor Române din Iași, acolo unde trebuie să ai un minim de cunoștințe., pe care evident că nu le are.

Piloasa de la Apele Române a ajuns de râsul clienților de la Master Club. Localul își face reclamă cu ea

Pentru că locația unde a lucrat Simona Iancu are specific de biliard și bowling, patronii profită și-și fac reclamă cu asta.

Ieri, o postare pe Facebook-ul Master Club a ajuns virala. Imaginea arată o mână de bărbat, ieșind din apă cu un tac de biliard în mână. Mesajul pe poză este următorul: ”Apa trece, master-ul rămâne”. Mai mult decât atât, cei care se ocupă de pagină au lăsat și mesajul ”Nu oferim diplome de #Master, dar cu siguranță te poți bucura de ape liniștite, în timp ce te relaxezi la un #biliard sau #bowling. #DoarZicem #FunExperience. 

Postarea a strâns peste 2000 de aprecieri și peste 200 comentarii, care de care mai haioase.

”Pun pariu c-ați angajat-o pe pile. E evident că n-a știut cum se determină debitul berii la draft”, ”Postarea e făcută de pe mal drept?”, ”Cred ca depun si eu CV la voi, poate ma transfer apoi la un minister ceva”, ”In apropiere de ce mal e Masterul? Aveti si calculatoare cu pornire pe ecran? Ca vreau sa cumpar niste fosfor ca sa masor o arie”.

Acestea sunt doar câteva dintre comentariile haioase de la postare, scrise de internauții care au gustat gluma. 

Foto: Facebook

Exclusiv. El este băiatul unui celebru bucătar! Am descoperit cu ce se ocupă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp