Pique a devenit doar o tristă amintire pentru Shakira. Cântăreața i-a găsit înlocuitor

Pique a devenit doar o tristă amintire pentru Shakira. Cântăreața i-a găsit înlocuitor
A suferit enorm după despărțirea de Pique, dar acum, spune presa internațională, Shakira ar fi dispusă să lase totul în spate și să-și caute partenerul potrivit.

Artista de origine columbiană, Shakira, se spune că ar flirta cu un tânăr simpatic, mai tânăr cu 21 de ani decât ea.

Pique a devenit doar o tristă amintire pentru Shakira. Cântăreața i-a găsit înlocuitor

Despre așa zisa relație dintre Shakira și antrenorul de surf s-a mai vorbit cu ceva ani în urmă, dar acum presa internațională spune că cei doi ar fi fost văzuți pe plajele din Cantabria, unde au petrecut momente de neuitat împreună. Și, cel mai important, Shakira nu ar fi deloc deranjată de diferența de vârstă dintre ei. Chiar dacă paparazzi i-au prins cu multe apropieri, se pare că între cei doi nu au existat momente intime.

l-am găsit pe acest instructor de surf chiar în casa în care era și Shakira

„Joi am primit informația că Shakira urma să facă o excursie cu copiii ei. Îi place foarte mult să facă surf și mi s-a spus că această escapadă este binevenită. Când am ajuns în Cantabria, surpriza mea a fost că l-am găsit pe acest instructor de surf chiar în casa în care era și Shakira”, a spus jurnalistul spaniol Jordi Reyna.

Tot presa spune că Gorka nu iubește doar surfingul, ci și fotografia. Iar acest lucru îl demonstrează și contul său de socializare, unde postează tot felul de imagini inedite. În plus, el se autointitulează ca fiind un fotograf al oceanelor.

„Este dificil nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei, incredibil de dificil”

Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani de relație, se pare din cauza infidelității sportivului. ”Este pentru prima dată când vorbesc despre această situație. Am tăcut și am încercat să procesez tot ce se întâmplă. Este dificil să vorbesc, mai ales că încă nu s-a terminat și sunt în centrul atenției și pentru că despărțirea noastră nu este o despărțire normală.

Este dificil nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei, incredibil de dificil. Am încercat să ascund această situație de copiii mei. Am încercat să îi protejez pentru că aceasta este prioritatea mea în viață, dar apoi, la școală, aud lucruri de la prietenii lor sau văd știri neplăcute pe internet și îi afectează.

„Este probabil cea mai neagră perioadă din viața mea”

Uneori simt că totul este doar un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat, dar nu, este real. Cum am zis, este probabil cea mai neagră perioadă din viața mea.

Indiferent de felul în care au decurs lucrurile și de felul în care Gerard și cu mine ne simțim ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o datorie față de acești băieți minunați. Și am încredere că ne vom da seama ce este mai bine pentru viitorul lor”, a spus Shakira, potrivit Mundo Deportivo.

Recomandarile noastre