Pițurcă, tinerețe fără bătrânețe. A descoperit secretul și chiar ni-l spune

Pițurcă, tinerețe fără bătrânețe. A descoperit secretul și chiar ni-l spune
Sigur v-ați întrebat de ce nu îmbătrânește fizic Victor Pițurcă. Fostul selecționer are 64 de ani și arată fix ca în tinerețe.

Victor Pițurcă trăiește tinerețe fără bătrânețe. Se pare că acesta refuză să îmbătrânească și îi iese. El a descoperit secretul! Chiar dacă a trecut bine de 60 de ani, nici măcar un singur fir de păr nu i-a albit. Și nu, nu e adeptul intervențiilor estetice, ca alți bărbați. Pițurcă nu se vopsește și nu și-a făcut operații.

Victor Pițurcă a ajuns la 64 de ani, nu îmbătrânește fizic și se menține într-o formă fizică de invidiat. Fostul selecționer al echipei naționale nu a luat kilograme în plus niciodată. Și este invidiat pentru podoaba capilară care nu a albit. Tehnicianul a vorbit despre stilul de viață pe care îl duce.

Pițurcă, tinerețe fără bătrânețe

O mare schimbare pe care a făcut-o în urmă cu câțiva ani este legată de noul său stil de viață. Și de fumat. Se spune că „Piți” suda țigările. La un moment dat a decis că e cazul să abandoneze acest viciu.

Pițurcă, tinerețe fără bătrânețe

Și totuși, care e secretul lui Pițurcă? Fostul selecționer arată la fel de bine ca în tinerețe. Secretul ar fi în alimentație. În ceea ce privește mâncarea, fostul atacant recunoaște că el consumă doar hrană verificată. Mai exact, se aprovizionează de la propria fermă. Și evită astfel produsele comerciale.

„Eu nu consum decât fructe și legume de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară. Și m-am lăsat de fumat de tânăr. În plus, am grijă să fac sport regulat. Iar faptul că nu am încărunțit așa de tare să știți că e genetic, mama este așa”, a declarat Victor Pițurcă într-un interviu la PlaySport.

„Satana” cel credincios

Pițurcă este  deranjat că a primit porecla „Satana”. „Aceste povești nu-și au rostul nici măcar în glumă”, spune vedeta sportivă. Porecla i s-a dat din cauza vestimentației afișate de-a lungul timpului, una închisă la culoare. Dar și pentru că avea numărul de înmatriculare al mașinii 666. Altfel, el a fost crescut de părinți cu credință în Dumnezeu, pe care nu și-a pierdut-o niciodată, scrie Evenimentul Zilei.

Sursa foto: Instagram

Care e adevăratul motiv pentru care Bromania a rămas fără carnet