Poate n-ai crede, dar ea a devenit noua păpușă Barbie de la Hollywood. Arată ca o bomboană

Poate n-ai crede, dar ea a devenit noua păpușă Barbie de la Hollywood. Arată ca o bomboană
Invitată în primul rând al show-ului Valentino haute couture toamnă-iarnă 2023, Anne Hathaway a jucat cartea look-ului roz plin de paiete. Actrița de la Hollywood a avut cel mai comentat look al momentului, noul său stil fiind unul extrem de colorat.

De când a schimbat stiliștii, trecând de la Law Roach la Erin Walsh, Anne Hathaway a schimbat „hainele bunicii” (topuri cu dungi, pantaloni de in) cu garderobă ca o bomboană, mai ales de când apare pe covoarele roșii.  Cheia renașterii sale vestimentare?  Casa Valentino, dezvăluie Vogue.fr.

Chiar dacă nu are tot timpul ținute Valentino, a ajuns să facă niște apariții senzaționale la gale, în culori stridente. Amintim ansamblul de culoarea lămâii pe care l-a purtat la o cină Bulgari la Paris luna trecută sau minirochia Andy Sachs (personajul ei din The Devil Wears Prada) pe care a purtat-o ​​în timp ce promova noul său serial, WeCrashed.

Care e ideea din spatele rozului  Valentino 2022 – 2023

Pentru prezentarea colecției haute couture din toamna 2023 a lui Pierpaolo Piccioli la Roma, Anne Hathaway a îmbrățișat tendința Barbiecore într-un aspect complet „Valentino Pink PP”, prin amabilitatea celei mai noi colecții RTW a casei.

„Întotdeauna vreau roz în colecțiile mele, a spus Pierpaolo Piccioli pentru Vogue, explicând alegerea sa pentru această culoare electrică.  Este o culoare care poate fi subminată mai bine, pentru că are deja o mulțime de semnificații. Rezonanța ei s-a schimbat de-a lungul secolelor: a fost culoarea bărbaților puternici, apoi a devenit feminină… Îmi place să inversez această idee”

Anne Hathaway, noua Barbie de la hollywood, fără să joace în film

La rândul ei, Anne Hathaway s-a aplecat spre partea jucăușă și distractivă în timp ce purta o rochie mini Valentino acoperită cu paiete, asortată cu o pereche de platforme Garavani și o geantă de umăr mini, pentru a sta în primul rând în Piazza di Spania.  (Amintiți-vă că a fi numit „bimbo” este acum un compliment.) Unii privitori, e adevărat, au simțit influența viitorului film biografic Barbie, în care Margot Robbie se plimbă îmbrăcată în roz.

Și alte vedete au urmat trendul roz, Barbiecore: Florence Pugh, a coborât treptele într-o rochie roz;  Ashley Park din Emily din Paris a purtat un look asortat;  iar vedeta de copertă a lui British Vogue din august 2022, Ariana Debose, a ales un model ultra-scurt pentru eveniment.

Sursa foto: Instagram