Poftiți de vedeți cu ce superyacht s-a plimbat Beyonce de ziua ei de naștere!

Poftiți de vedeți cu ce superyacht s-a plimbat Beyonce de ziua ei de naștere!
Beyonce a sărbătorit 39 de ani în stilul ei caracteristic săptămâna trecută, la bordul unei nave de lux alături de soțul și copiii ei.

Cântăreața a făcut o croazieră pe coasta Cavtat, Croația, cu Jay-Z, fiica lor Blue Ivy și gemenii Rumi și Sir. Călătorind cu stil, familia a fost pe noul superyacht LANA construit de Benetti, care costă 2 milioane de dolari pe săptămână.

Design-ul de lux al navei pe care se plimbă Beyonce

Yacht-ul luxos de 351 de metri lungime și 45 de metri înălțime este unul dintre cele mai impresionante nave de pe apă în prezent și este chiar mai lung decât un teren de fotbal. Nava se mândrește cu un design exterior uimitor, cu zone sociale spațioase, saloane ample și saloane confortabile într-o paletă de culori rafinate, pentru a crea un sentiment de „seninătate” printre oaspeții VIP.

Designul căptușelii este menit să imite „mișcarea și fluiditatea” mării, cu tavanele înalte incredibile și cu o atenție deosebită la detalii.

Există o mulțime de spațiu atât pentru oaspeți, cât și pentru membrii echipajului, iar yacht-ul se mândrește cu opt cabine impresionante cu baie privată, inclusiv un dormitor master și șapte cabine VIP, toate decorate cu propriile scheme de culori.

Odată ajunși la bord, oaspeții au toate facilitățile la care ar putea spera, cu un spa luxos, cu camere de tratament pentru cei care doresc să se relaxeze și o sală de gimnastică bine echipată pentru cei care doresc să rămână activi.

Există, de asemenea, o mulțime de oferte pentru a-i distra și destinde pe oaspeți, yacht-ul deținând o sală de cinema cu un sistem audio impresionant, precum și o piscină gigantică în aer liber pe punte.

Pentru cei care doresc să iasă pe ocean, iahtul vine cu o serie de sporturi nautice și jucării pentru a fi folosite în largul mării.

Asigurând o călătorie lină, superyachtul este proiectat cu o viteză de croazieră de 16 noduri și o viteză maximă de 18,5 noduri.

Beyonce a împlinit 39 de ani

Vineri, Beyonce a împlinit a 39 de ani la bordul navei de lux în timp ce ea și familia ei navigau în Europa. Cântăreața a fost, fără îndoială, mulțumită de o escapadă relaxantă, deoarece, în ciuda izolării, a rămas ocupată în ultimele luni cu lansarea albumului ei vizual Black Is King.

Black Is King a fost inițial menit să fie o piesă însoțitoare a cântecelor lui Beyonce din The Lion King, dar a căpătat o nouă semnificație după recentele manifestări ale nedreptății rasiale, Black Lives Matter.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp