Poftiți la masaj cu șerpi! Tehnica ciudată folosită de egipteni

Poftiți la masaj cu șerpi! Tehnica ciudată folosită de egipteni
Un masaj este întotdeauna un mod plăcut de relaxare, dar și o metodă de a trata diverse boli. Tehnicile sunt nenumărate și fiecare popor are obiceiurile sale. Egiptenii însă au găsit o metodă cel puțin provocatoare de spaimă. Poftiți la masaj cu șerpi!

Cu siguranță că masajul este o formă de relaxare după o zi grea. Sau un mod de a scăpa de diverse afecțiuni. Această practică are multe tehnici în funcție de țara de proveniență și obiceiuri, însă părerea generală este că nimeni nu ar refuza o zi la spa. În Cairo, Egipt, câțiva specialiști au dus masajul la următorul nivel. Astfel, un SPA oferă clienților săi sesiuni de masaj cu șerpi. Poftiți la masaj cu șerpi!

Evident, această „terapie” este destinată doar celor tari de inimă, având în vedere faptul că în timpul sesiunii de 30 de minute șerpii sunt plimbați pe spatele și chiar pe fața clientului. Totul a fost dezvăluit de agenția de presă Reuters, într-o postare pe Twitter care a strâns peste 1 milion de vizualizări. 

Poftiți la masaj cu șerpi! Ce zice proprietarul SPA-ului 

Conform specialiștilor centrului, masajul cu șerpi este util pentru relaxare, dar și pentru o serie de afecțiuni precum calmarea durerilor musculare și articulare. Evident, această „terapie” este destinată doar celor tari de inimă, având în vedere faptul că în timpul sesiunii de 30 de minute șerpii sunt plimbați pe spatele și chiar pe fața clientului. „Utilizarea șerpilor în masaj are două ținte: fizic și emoțional. Fizic, îmbunătățește circulația sângelui. Emoțional, pentru că se eliberează endorfine care îi ajută pe oameni să-și recâștige încrederea”, a declarat Safwat Sedki, proprietarului salonului. 

Acesta mai spune că pentru acest tip de terapie folosește pitoni sau alți șerpi neveninoși. Sedki a spus că nu a fost ușor să-și convingă clienții să apeleze la acest tip de masaj. „Mulți oameni s-au temut, dar, după ce le-am explicat beneficiile, ideea a fost acceptată de mulți clienți. În special de cei care au o fobie sau se tem de șerpi”. Sedki a oferit gratuit primele ședințe de masaj cu șerpi, dar acum acestea sunt taxate cu 100 de lire egiptene. 

Foto: Facebook

Exclusiv. Povestea singurei românce care-i face pe spanioli să râdă în hohote, la scenă deschisă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp