Poliția animalelor, la primul test în Cazul Dani Mocanu. Va păți ceva manelistul?

Poliția animalelor, la primul test în Cazul Dani Mocanu. Va păți ceva manelistul?
Au avut loc percheziții la locuința manelistului Dani Mocanu, după videoclipul în care acesta apare în compania unui leu rănit. Polițiștii au mai descins, azi, în două locații.

Cântăreţul de manele argeșean Dani Mocanu, 28 de ani, a intrat în atenția oamenilor legii după ce a filmat un videoclip în care apare cu un leu. Așa cum au sesizat și mulți dintre fanii cântărețului, animalul era rănit.

Poliţişti din cadrul IPJ Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au efectuat, miercuri dimineață, trei percheziţii, acasă la Dani Mocanu și la realizatorul videoclipului, cât şi la sediul studioului de filmări din judeţul Ilfov, unde s-a turnat clipul.

Anunțul privind perchezițiile l-a făcut înaintea tuturor, chiar manelistul Dani Mocanu. Acesta a distribuit pe rețelele sociale un mesaj ironic: „Mascații au venit în căutarea leului și da… chiar m-au găsit acasă”. „Din păcate, în România un videoclip e mai grav decât acest virus mortal care a făcut înconjurul planetei. Noi respectăm legile și ne supunem… dar unde e leul???”, a mai adăugat manelistul.

Poliția a deschis dosar penal în cazul leului rănit

În cauză a fost deschis dosar penal, în care se fac verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat.

Într-un video postat pe canalul său YouTube, manelistul  susține că animalul a fost bine tratat „ca un bebeluş”, că are „tot ce şi-ar putea dori vreodată un animal”.

Mocanu susține că pentru a apărea în videoclipul său, leul a avut parte şi de „machiaj profesional”, ca să arate fioros. Manelistul mărturiseşte şi că nu se teme de poliţie, pentru că „nu s-a întâmplat nimic ilegal”. În plus crede că a găsit dovada faptului că leul nu a fost maltrata și indică minutul 2:15, când sărută leul pe cap. Ceea ce nu știe Dani Mocanu și ceea ce nu i-a spus nimeni este că într-adevăr, nu el a rănit leul, dar ar fi trebuit să refuze filmarea cu un animal rănit sau să anunțe autoritățile. Că acum avem lege și s-a înființat Poliția animalelor! Să vedem cum se vor descurca și polțiștii cu cazul acesta!

Clipul a ajuns cel mai vizionat din România

Clipul în care apare leul a adunat peste 5,4 milioane de vizualizări în cele câteva zile de la lansare și a ajuns în trending pe locul I, fiind cel mai vizualizat clip de pe platformă, în România.

„A zis Dumnezeu să nu vă supărați că sunt pe 1! Sunt băiatul LUI și e normal să stați în spatele meu. Problema e ca voi de atâția ani încă nu v-ati obișnuit. #LOCUL_1 ȘEFUL LĂSAT DE DUMNEZEU”, a comentat manelistul.

Manelistul Dani Mocanu are un dosar penal deschis în 2018 pentru proxenetism şi trafic de persoane. În plus, în ianuarie, Mocanu a fost trimis în judecată pentru melodia „Curwa”.

Dani Mocanu, creștin dedicat. Ianuarie se lasă de manele

Pe 30 octombrie celebrul manelist a anunțat că se va retrage din carieră, nu va mai cânta manele pentru a se dedica exclusiv lui Dumnezeu. „Vă anunț din toată inima mea și cu toată sinceritatea că nu voi mai cânta absolut deloc. Am câteva proiecte terminate deja, pe care le-am programat pe data de 7 ianuarie 2021, iar apoi îl voi lăuda pe Domnul Iisus prin cântări duhovnicești!

Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi!”, este o parte din mesajul postat de Dani Mocanu.

Sursa foto: Instagram

Vine barza! Actrița Ada Condeescu numără zilele până va naște