Polițistul e polițist și când îl lovește norocul! Iată ce i-a cerut omul legii unui peștișor de aur

Polițistul e polițist și când îl lovește norocul! Iată ce i-a cerut omul legii unui peștișor de aur
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Un poliţist este la pescuit. Pescuieşte vestitul peştişor de aur, dar, fiind prea mic, îl aruncă înapoi în apă.

La care peştişorul:

– Mi-ai salvat viaţa, poţi să-ţi doreşti trei lucruri de la mine!

Poliţistul cugetă ce cugetă şi zice:

– Buletinul, permisul şi talonul.

***

Soțul, în bucătărie, într-o clipă de neatenție în timp ce toca zarzavaturi, își taie un deget. Ia repede o cârpă și înfășoară degetul rănit, apoi fuge la spital. Ajunge la Unitatea de Primire a Urgențelor și găsește două uși: „Bolnavi” și „Accidentați”. Ca un cetățean disciplinat ce este, bărbatul intră la accidentați. Acolo ce să vezi? Alte două uși. „Cu sângerare” și „Fără sângerare”.

Așa cum era firesc intră pe ușa în care scria „Cu sângerare”. Aici, bărbatul dă de alte două uși. Pe una scria „De importanță vitală”, iar pe cealaltă „Fără importanță vitală”. Responsabil din nou, deschide a doua ușă, cea pe care scria „Fără importanță vitală” și se trezește din nou în stradă. Pleacă nervos acasă, unde familia îl întreabă cum este, dacă a fost tratat bine.

– Nu s-a uitat nimeni la mine, dar organizarea e beton!

Recomandarile noastre