Adrian Luca este cel mai tânăr concurent rămas în cursă la ”Chefi la cuțite”. Pare ”în lumea lui”, dar el a dovedit că este un bucătar care promite, este inventiv și un om de echipă.

Povestea lui Luca, de la ”Chefi la cuțite”

Un tânăr de 23 de ani participă la show-ul ”Chefi la cuțite”. Se numește Adrian Luca și a crescut într-un bloc de la periferia Timișoarei. A crescut în Italia și dorește foarte mult să se întoarcă în țară. Are un accent delicios, ca un român care a locuit mulți ani în Italia, iar ceilalți concurenți îl consideră ”în lumea lui”. „Îmi doresc să fiu parte din țara mea”, a spus Adrian Luca, la preselecții.

Când avea numai 5 ani s-a plecat împreună cu familia în Italia unde a făcut școala. De la 10 ani s-a hotărât că vrea să se facă bucătar. Gătea pentru fratele lui mai mare de când abia ajungea la aragaz, așa a ajuns să facă școala de bucătari în Italia.

Luca, de la ”Chefi la cuțite” are o poveste tristă

Cel mai greu moment din viața lui Adrian Luca a fost atunci când fratele lui a suferit o criză gravă de epilepsie, dar a fost urmat de cel mai fericit moment din viața lui atunci când acesta și-a revenit complet. „Problema este că nimeni nu știa că fratele meu suferă de epilepsie”, a mărturisit tânărul bucătar.

Adrian nu a mai participat la o emisiune TV până acum. Și-a dorit să participe la „Chefi la cutite” pentru că ”îmi doresc să fiu parte din țara mea”. A vrut în echipa lui Sorin Bontea pentru că îl simte apropiat de temperamentul lui.

„România e țara mea de naștere și știam că trebuie să mă întorc aici”, a mărturisit tânărul, convins că are toate șansele să ajungă un bucătar de renume.

Ceea ce este și mai surprinzător e faptul că rețeta pregătită pentru preselecții a fost una inventată, iar ideea i-a venit din senin când mergea pe stradă. Și în timpul concursului, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrecu și Cătălin Scărlătescu îi recunosc ”mâna” când văd o farfurie neobișnuită.


Fotografii în premieră cu strănepoata Regelui Mihai. De ce nu a putut participa Nicolae al României la nașterea fiicei sale

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp