Povestea scandaloasă a regizorului care s-a aruncat de la etajul 27

Povestea scandaloasă a regizorului care s-a aruncat de la etajul 27
Poliția americană investighează moartea regizorului și producătorului Steve Bing după ce acesta a fost găsit la baza unei clădiri de apartamente de lux din Century City, California. Povestea lui de viață este demnă de un scenariu de film.

Un purtător de cuvânt al Poliției din Los Angeles County a declarat că bărbatul a fost găsit mort, probabil căzut de la etajul 27 al clădirii, unde avea un apartament de lux. Se presupune că e vorba de o sinucidere, după primele investigații, dar o concluzie finală va fi făcută publică la sfârșitul anchetei, după eliminarea tuturor suspiciunilor. Apropiați ai regizorului ar fi declarat că Steve era depresiv din cauza izolării din timpul pandemiei, scrie presa americană.

Clădire de unde s-a aruncat Steve Bing

Steve Bing avea 55 de ani și era producător de filme la Hollywood, regizor, dar și filantrop, el finanțând și campanii pentru cauze democratice. Era un apropiat al democraților și perieten al lui Bill Clinton.

Bing a scris scenariul pentru Kangaroo Jack din 2003 , a produs filme precum Get Carter și Every Breath, și a finanțat Polar Express și Beowulf în 2007, în care a jucat Tom Hanks. Se știe că, după ce bunicul Leo a lăsat averea familiei lui, Steve Bing a renunțat la Universitatea Stanford pentru a intra în Hollywood.

Averea imensă a moștenit-o de la bunicul său, dezvoltator imobiliar. Suma primită se ridica la 600 de milioane de dolari. La rândul lui, va lăsa o sumă mare de bani băiatului pe care îl are cu o celebra actriță britanică, Elizabeth Hurley. Totul, în urma unui mare scandal.

Steve Bing este tatăl lui Damian, copil născut de Liz Hurley în urmă cu 18 ani. Când acesta s-a născut, inițial nu a vrut să-l recunoască, spunând că, la momentul când Liz Hurley (acum în vârstă de 54 de ani) a rămas însăcrcinată, cei doi nu aveau o relație excusivă. Un test de paternitate a arătat însă că era copilul său. Nu a vrut, însă, să-l recunoască niciodată.

Abia în urma acestui test ADN din 2002 s-a demonstrat paternitatea sa, în ciuda faptului că Bing a contestat cererea la acea vreme. Steve este și tatăl lui Kira Bonder, născută din relația sa cu fosta jucătoare de tenis profesionistă Lisa Bonder.

În 2019, Damian, fiul actriței Liz Hurley, a câștigat în justiție dreptul de a moșteni o avere de la tatăl său. Bunicul său, tatăl lui Steve, voia ca el să nu aibă niciun drept, din moment ce nu s-a născut într-o căsnicie.

Peter Bing, tatăl lui Stive, a făcut tot ce i-a stat în putință să se asigure că nepotul său Damian, atunci în vârstă de 17 ani, nu va pune mâna pe niciun ban din averea sa. În anii 80, când și-a făcut testamentul, a stipulat în act că la moștenire vor avea dreptul doar nepoții născuți într-un mariaj și crescuți de copiii lui. Tot printr-un proces și-a câștigat dreptul la moștenire și fiica lui Steve, Kira.

Foto Steve Bing: Donato Sardella / WireImage