Pozele Anamariei Prodan arată că îi place să se dezbrace în public. Anunță că o va face din nou

Pozele Anamariei Prodan arată că îi place să se dezbrace în public. Anunță că o va face din nou
Anamaria Prodan a realizat, de-a lungul vieții, mai multe pictoriale în care apare dezbrăcată. E mândră de ele. Și spune că a făcut-o pentru Reghecampf.

Impresara a ajuns pe coperta revistei Tabu în anul 2013. Apare complet dezbrăcată, acoperindu-și sânii cu două mingi de fotbal. Mingile sunt ținute „strategic” chiar de soțul ei. Laurențiu Reghecampf îi stă în spate. Impresara a povestit la momentul respectiv cum a reacționat soțul ei la vederea pictorialului realizat cu ceva ani mai devreme, când Anamaria Prodan a pozat nud în celebra revistă pentru adulți, Playboy. De fapt, de la acea apariție în revistă s-a reînnodat relația lor din tinerețe.

Dar fostul redactor șef al revistei Tabu a amintit cum au decurs lucrurile în 2013, la al doilea pictorial fierbinte. A povestit cum Reghe nu era deloc fericit cu ipostaza în care urma să fie văzută nevastă-sa.

„Pentru coperta din Tabu am vrut să fie cu sânii goi, dar acoperiți de două mingi de fotbal ținute strategic de Reghe. El nu a vrut să facă poza, iar eu i-am spus ei că, în aceste condiții, renunț la pictorial și copertă.

Ea l-a smucit de mână pe soțul ei și l-a tras într-o încăpere alăturată. Ce au vorbit acolo nu știu dar cert este că, după două minute, când au ieșit, Reghe a fost de acord cu ideea mea de copertă, care a ieșit senzațional, după cum vedeți de altfel în galeria foto”, a spus Dan Silviu Boerescu, potrivit bucatarescu.ro.

Anamaria Prodan s-a dezbărcat în Playboy și l-a cucerit pe Reghe

Nu era prima dată când Anamaraia Prodan se dezbrăca într-un pictorial. O făcuse și în 2006, în Playboy. Asta l-a convins, de fapt, pe Reghe, să o bage în seamă, să o caute la telefon și să urmeze o întâlnire. „Era prin 2006, Laur juca în Germania, dar trecuse în fugă prin ţară. La aeroport, a văzut revista cu mine la chioşcul de ziare şi a cumpărat-o. Era foarte curios să vadă cum mai arătam – nud.

Laur a luat revista şi mi-a povestit că tot zborul până în Germania nu şi-a putut lua ochii de la paginile cu pictorialul”, a povestit Anamaria Prodan în revista Tabu. De fapt, pictorialul a avut loc un an mai târziu, în 2007.

E gata să o facă din nou

Au mai fost și alte momente de dezinhibare totală. În 2019 bunăoară, Anamaria Prodan a apărut pe coperta reviste Luxury,  având un sân gol, la vedere. Apoi, ceea ce se știe din scandalul care, în final, va fi soluționat în instanță, Anamaria Prodan a mai apelat și în privat la fotografi pentru a-și realiza poze nud. Unele, conform spuselor impresarei, ar fi fost făcute publice chiar de viitorul ei fost soț, antrenorul de la U Craiova.

Dar ceea ce urmează e cu adevărat interesant. Anamaria Prodan se pregătește să își arate nurii  din nou, public. E o chestiune asumată. După apariția în Playboy, Anamaria Prodan s-a ales cu apelativul „sexy impresara”. Ea a promis, conform Cancan.ro, că va poza nud din nou pentru revistă, la împlinirea vârstei de 50 de ani.

Recomandarile noastre