Pozele cu Madonna și fiica ei pe care trebuie să le vezi pe ascuns! Stârnesc fantezii și gânduri de toate felurile. Foto

Pozele cu Madonna și fiica ei pe care trebuie să le vezi pe ascuns! Stârnesc fantezii și gânduri de toate felurile. Foto
Fiica cea mare a Madonnei, în vârstă de 25 de ani, a pozat alături de mama sa într-un pictorial care a uimit întreg mapamondul.

Lourdes Leon, fiica cea mare a reginei pop Madonna, este fascinantă. De la fetița cu sprâncene groase, care nu era lăsată de mama sa să oasă în evidență în niciun fel, la o veritabilă bombă sexy!

Lola, cum este alintată, în vârstă de 25 de ani, a trăit la Los Angeles, dar s-a mutat în New York, în cartierul Brooklyn din Bushwick. Ani de zile s-a ținut departe de lumina reflectoarelor. Atât de departe încât a refuzat timp îndelungat să abiă chiar și o banală pagină de Instagram.

Acum, însă, a venit momentul să se arunce în lupta showbizului, să urce pe scenă, să apară cat mai des. Ea a devenit imaginea brandului Marc Jacobs, iar înaintea acestuia a fost imagine pentru brandul de bijuterii Swarovski.

Ce spune Lourdes Leon despre celebra ei mamă, Madonna

Despre prezentul și viitorul apropiat al lui Lourdes, ea însăși a vorbit cu revista Interview în octombrie, anul trecut, într-un interviu în care a explicat că a decis să iasă „din globul de cristal”.

„Este un fel de coșmar, dar cred că ar fi fost mai rău dacă nu aș fi păstrat viața mea privată o perioadă bună de timp. Am fost judecată de la o vârstă fragedă, dar cred că intimitatea este motivul pentru care am reușit să-mi păstrez inteligența și să nu ajung într-un ospiciu. Vreau să înțeleg cine sunt înainte de a deveni altcineva”, a mărturisit fiica Madonnei, conform Elle.com.

Madonna, sau Madame X, care este un părinte mai precaut și sever i-a spus întotdeauna „Procedează cu prudență și gândește-te bine pentru ce vrei să fii cunoscută.”

„În ultimul timp m-am gândit adesea la aceste cuvinte ale ei deoarece, ca model (a fost văzută pe podium la prezentarea de modă Versace Spring Summer 2022), ceea ce vreau e să creez o lume în care modelele nu vor mai avea nevoie de agenții pentru joburile pe care aleg să le facă”, mai spune ea. Aceasta este trendul care urmează în lumea modei: modelele văzute ca personalități și artiști.

Fiica Madonnei face modelling din comoditate

Cine este, sau mai bine zis, ce vrea să se facă „când va fi mare”, nu s-a hotărât încă. „Nu am un obiectiv anume – a spus ea – probabil că ar trebui. Din punct de vedere financiar, modelingul este o decizie inteligentă. Îmi place să fiu foarte practică și modelingul nu este o meserie pe care mi-o doresc în sine, dar îmi este foarte la îndemână în acest moment.

Dansez, am un simț al stilului foarte specific și sunt interesată de estetică. Îmi place să încorporez toate acele părți ale mele în proiectele pe care le am.

Cred că este vorba de a găsi o formulă care să nu fie prea departe de ceea ce sunt deja. Sincer, actorii nu mă inspiră prea tare, nu e o zonă de care sa fiu atrasă deocamdată. Cât despre muzică, pot să cânt și nu prea-mi pasă. Poate că este ceva prea ușor”, a spus ea.

Proiectul Madonnei împreună cu fiica ei

Regina pop a lansat pe piață recent un set de fotografii în care apare alături de Lourdes și amândouă sunt în lenjerie intimă. Legenda notată de Madonna în dreptul celei mai wow poză e clară: „Noi suntem trupa!!!”

Momentul pare propice ca mama și fiica să se lanseze împreună în muzică, dar cu claritatea care este proprie ambelor, și pe care Lola însăși a afirmat-o deja.

„Experiența mea cu muzica mamei s-a schimbat atât de mult pe măsură ce am crescut. Pentru că sunt din ce în ce mai capabilă să recunosc cât de influentă și extraordinară este această femeie și cum a fost întotdeauna capabilă să motiveze alte femei, de-a lungul timpului.

Am înțeles importanța și puterea exemplului și ce înseamnă să fii o femeie providențială. Probabil că este cel mai muncitor om pe care l-am văzut vreodată. Din păcate, nu am moștenit această calitate a ei. Am moștenit problemele ei de control, dar nu de etică a muncii”, a susținut Lourdes.  Se pare că timpul a schimbat câte ceva, scrie Elle.com.

Sursa foto: Instagram