Astroloaga Casei Regale britanice face previziuni. Ce va aduce anul 2021 Reginei Elisabeta și familiei ei

Astroloaga Casei Regale britanice face previziuni. Ce va aduce anul 2021 Reginei Elisabeta și familiei ei
Anul acesta pare să fie unul dureros pentru familia regală. Astrologul regal Debbie Frank, care a prezis Megxit și este autorul cărții Written In The Stars, a spus că: „Vor fi multe alte provocări. Aș numi 2021 încă un an crunt în ceea ce privește gestionarea crizelor”.

Iată predicțiile făcute de astrologul regal Debbie Frank pentru ceea ce ar putea fi un alt annus horribilis în familia regală.

Predicții pentru Regină, pentru Charles și Camilla

Regina trebuie să se adapteze la schimbare. Ea va încerca să soluționeze disputele, să liniștească apele tulburi și să asigure fundamentele monarhiei pentru generațiile viitoare.

Îndemnată de o întorsătură surprinzătoare a evenimentelor, ea este gata să redefinească modul în care funcționează și să aplice „regulile” regilor mai tineri. Majestatea Sa va rearanja ordinea celor care intră și celor care ies. Anul acesta marchează, de asemenea, aniversarea de 100 de ani a soțului ei, prințul Philip, pe data de 10 iunie.

Atât Charles, cât și Camilla se confruntă cu o perioadă temporar sumbră la începutul anului. Acest lucru se repetă din 1991, când a culminat cu „annus horribilis” al reginei în 1992.

Neptun continuă să-l înfluențeze pe Charles, mai ales în legătură cu neînțelegerile cu fiii săi și să aibă de-a face cu lucruri pe care nu le poate controla. Luna plină de pe 27 aprilie, la scurt timp după cea de-a 95-a aniversare a reginei, este un moment de referință pentru Charles și Regină. Semnifică un moment definitoriu, sfârșitul unei ere și începutul uneia noi.

Locul Camillei pe platforma regală se îndreaptă spre o vizibilitate mai mare și se trezește că trebuie să pășească înainte în ochii publicului și în lumina reflectoarelor, dezvăluind mai mult din sine. Astrograma ei arată că preferă mult o viață din culise, totuși se trezește din ce în ce mai mult în față, înfruntându-și teama de controlul public și purtând o mai mare responsabilitate.

Kate și William

Anul trecut a devenit Regina Zoom-ului. Vom continua să vedem această nouă latură a lui Kate pe măsură ce ne surprinde cu noua ei accesibilitate pop-up. Cu toate acestea, primele trei luni ale anului îl aduc pe Saturn peste Mercur și Venus, aterizând astfel mai multe responsabilități pe umerii ei, susține astoloaga Casei regale.

Jupiter expansiv îi sporește popularitatea lui Kate și pune în evidență tema „cuplului regal ca echipă” cu William alături.

William va înființa mai multe proiecte în jurul copiilor și tinerilor, deoarece Saturn și Jupiter îl ajută să-și pună în aplicare ideile, și în Regat și în străinătate.

Alinierea lui Pluto cu Venus, pe tot parcursul anului, creează o apreciere puternică pentru toată lumea și pentru tot ceea ce iubește. Și la eclipsa parțială de lună de la mijlocul lunii noiembrie, ar putea exista un dezgheț favorabil în relația sa cu HarryEl va păși într-un rol mai matur. Îi pasă profund de persoanele defavorizate și va lansa inițiative care îl vor marca drept regele grijuliu care va deveni într-o zi.

Harry și Meghan

Harry pare pierdut pe măsură ce nebulosul Neptun își estompează simțul orientării. El va deveni predispus la dezamăgire, nostalgie și dor, mai ales de la mijlocul lunii aprilie.

Fiorul, inițial dătător de putere în realizarea noii sale vieți în America, face loc îndoielilor cu privire la faptul dacă a făcut ceea ce trebuie. Noul său loc în Familia Regală se scufundă. Harry va căuta multă afecțiune. Afinitatea sa cu zona sănătății mintale îl va atrage către zone în care poate empatiza și arăta compasiune, susține astroloaga.

Cicatricile acneice: cum apar și cum să scapi de ele

Recomandarile noastre