Premieră uriașă în televiziune: Dan Negru va prezenta emisiuni și la Kanal D, și la Antena 1!

Premieră uriașă în televiziune: Dan Negru va prezenta emisiuni și la Kanal D, și la Antena 1!
Despre plecarea lui Dan Negru în trustul concurent, Kanal D s-a scris enorm în ultima perioadă. Lumea a vrut să știe prețul, dar și ce va face acolo.

Dan Negru, noua vedetă a postului Kanal D, va fi „maestrul de ceremonii” al unei emisiuni  pline de spontaneitate şi inteligenţă. Toţi cei care au împlinit vârsta de 18 ani şi îsi doresc să intre în jocurile minţii se pot înscrie în cursa pentru cel mai mai simplu quiz show din România. Nu se știe încă pe ce sumă face emisiunea, dar acesta e deja un detaliu.

Știrea momentului e că timișoreanul face de-a dreptul istorie în televiziunea din România. Dan Negru va apărea şi la Antena 1. „Prestează câte 12 ore în fiecare weekend”, a calculat o sursă. Ceea ce se întâmplă întrece orice așteptare.

Supranumit „Regele audiențelor”, Dan Negru urmează să înceapă munca la Kanal D, în martie. Dar în continuare va apărea şi la Antena 1. Omul de televiziune va apărea, în paralel, în emisiunile celor două posturi.

Amintim că Dan Negru a plecat de la Antena 1 şi a semnat cu postul TV turcesc, după câteva runde de negocieri. Pe lângă bani în plus, turcii i-au oferit și o grilă de programe pe gustul lui.

Răzbunare între trusturi? Dan Negru va continua să apară la Antena 1

Dan Negru va continua să apară și la acest post, până la vară parte de o surpriză. Este vorba despre cunoscutele emisiuni, „Next Star” și „Scena Misterelor”, prezentate de Dan Negru. Acestea au fost programate în reluare și vor putea fi vizionate în fiecare sâmbătă și duminică, timp de șase ore pe zi.

„E un fel de răzbunare a Antenelor prentru că Dan Negru a plecat de acolo. Dar nu neapărat către el, ci mai mult pentru Kanal D, o lovitură de imagine, după ce postul le-a furat vedeta. Dan Negru va presta câte 12 ore în fiecare weekend, la Antenă”, a spus o sursă pentru Cancan.ro. Kanal D nu a anunțat încă ziua săptămânii în care se va difuza emisiunea quiz cu Dan Negru.

Recomandarile noastre