Premierul britanic Boris Johnson îl ajunge din urmă pe Cristi Borcea la făcut copii

Premierul britanic Boris Johnson îl ajunge din urmă pe Cristi Borcea la făcut copii
Deocamdată, afaceristul român Cristi Borcea stă mai bine la capitolul „tată”, având 9 copii, față de premierul Marii Britanii care va marca copilul cu numărul 8. La „mame”, demnitarul din Regat are avantaj.

Premierul britanic Boris Johnson și soția sa Carrie Symonds așteaptă încă un copil, a anunțat tânăra doamnă Johnson, sâmbătă pe Instagram.

„Sper că bebelușul nostru curcubeu va fi aici de Crăciun”, a anunțat Carrie Symonds, în vârstă de 33 de ani, pe pagina ei de pe rețeaua de socializare. L-a numit „copil-curcubeu” pentru că vine după un avort spontan pe care ea l-a suferit de curând.

Nefericita întâmplare a avut loc înainte de căsătoria oficială cu Boris, care a avut loc în iunie. Termenul e folosit des în asemenea situații.

„La începutul acestui an am avut un avort spontan care m-a lăsat cu sufletul trist. Mă simt incredibil de binecuvântată că sunt din nou însărcinată, dar mă simt și ca o minge de nervi”, a mai scris Carrie Symonds Johnson, cea de-a treia soție a premierului.

Tânăra de 33 de ani și premierul britanic în vârstă de 56 de ani locuiesc în Downing Street, de când Johnson a devenit premier, în 2019. Din dragostea lor s-a născut anul trecut, la sfârșitul lunii aprilie, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson. Bărbatul a cerut-o în căsătorie în timpul unei superbe vacanțe în Caraibe.

Foto: Carrie Symonds și Boris Johnson, care îl ține în „marsupiu” pe băiețelul Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, într-o excursie pe munte

Tânăra de 33 de ani și premierul britanic în vârstă de 56 de ani locuiesc în Downing Street, de când Johnson a devenit premier, în 2019. Din dragostea lor s-a născut anul trecut, la sfârșitul lunii aprilie, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson. Bărbatul a cerut-o în căsătorie pe Carrie în timpul unei superbe vacanțe în Caraibe.

Cine au fost primele două soții ale premierului

Cunoscut pentru caracterul său puternic, Johnson a mai fost căsătorit încă de două ori. Înainte să o cunoască pe noua parteneră, a avut un mariaj cu Marina Wheeler, cu care are patru copii. S-au despărțit în 2018, după 25 de ani de căsătorie.

Prima soție a premierului a fost însă Allegra Mostyn-Owen, cu care nu a avut copii.

Boris Johnson a recunoscut un al cincilea copil născut dintr-o uniune extra-conjugală, iar presa îi mai atribuie un copil din altă relație, informație pe care premierul nu a negat-o.

Deci 7 copiii cu 5 femei, iar al optulea e pe drum. Cristi Borcea a făcut 9 cu 4 mame. Și l-ar vrea pe al 10-lea, a zis.

Cine este Carrie Symonds, cea de-a treia soție

Mama celui de-al opt-ulea copil al lui Johnson, ce va veni pe lume spre sfârșitul anului, lucrează în Relații Publice și este activistă a Partidului Conservator. Cei doi s-au cunoscut la serviciu.

Primele zvonuri despre relația lor au început să apară după ce Boris a participat la petrecerea de 30 de ani a lui Carrie, în martie 2018. El s-a despărțit oficial de cea de-a doua soție în 2020 , însă cei doi erau separați de mai mult timp.

E poreclită Apples

Soția lui Boris Johnson este văzută ca fiind plină de viață. „E blondă, șarmantă, iar porecla «Apples» (n.r. mere), pe care o are trecută și la profilul de pe Instagram, se datorează obrajilor ei lucioși și foarte conturați. E foarte amuzantă și foarte populară printre prietenii ei, mai ales după câteva pahare”, potrivit Daily Mail.

A fost crescută doar de mamă

Carrie s-a născut în 1988 la Londra și provine dintr-o relație extramaritală a părinților, fiind crescută doar de mamă, într-o casă cu trei dormitoare din sud-estul Capitalei. Când au avut aventura din care a rezultat Carrie, ambii părinți erau căsătoriți.

Tatăl ei, Matthew Symonds, în vârstă de 66 de ani, este unul dintre fondatorii ziarului The Independent. Mama, Josephine Mcaffee, în vârstă de 72 de ani, a lucrat ca avocat la ziarul respectiv.

Foto: Twitter si Daily Mail

Recomandarile noastre