Previziunile astrologice uluitoare despre pandemie! Cât timp mai ține COVID-ul? Astrele anunță dezastre

Previziunile astrologice uluitoare despre pandemie! Cât timp mai ține COVID-ul? Astrele anunță dezastre
Astrologul Cristina Demetrescu a comunicat celor are urmăresc îndeaproape horoscopul că pandemia a fost un factor prezent pe harta stelelor și încă mai este. De asemenea, specialista trage câteva concluzii uluitoare.

Cristina Demetrescu a analizat harta astrală a ulimilor ani și spune că a găsit atât începutul, cât și sfârșitul pandemiei. Așadar, dacă previziunile și interpretările sale sunt corecte, pandemia nu se va sfârși anul acesta, prin valul ce tocmai se stinge. Totodată, întrebarea care se naște din analiza astrologului este una foarte interesantă: Din nenorocirea produsă de coronavirus se va naște o lume mai bună?

Cristina Demetrescu: „Sâmbăta viitoare de Eclipsă voi încărca previziunile generale 2022 pe site-ul meu, în stilul meu. Nu am ales acea dată anume, doar că atunci am timp. Zodiile, de Crăciun. Până peste o săptămână, las aici un mic teasing din ce voi scrie, pentru că văd că iar se agită spiritele. Bine, mic, la mine înseamnă mare.

Mai jos aveți 4 hărți, iar anii sunt scriși, să fie mai ușor. La desen nu mă pricep, dar poate vă pricepeți voi la descifrat. Cele 4 hărți descriu tabloul Pandemiei și de ce are cu noi, ce are.
Primele 2 hărți conțin date răsvorbite și anticipate de mine, dar acum le voi prezenta diferit.

Întâlnirea lui Jupiter și Pluton, sursă de miracole

Marile evenimente mondiale sunt generate de mari conjuncturi astrale. În fotografii am selectat doar planetele grele de la Jupiter până la Pluton, cu cicluri între 12 și 250 de ani, să trăiască! Când se întâlnesc sau se intersectează dinamic se întâmplă minuni, cum avem noi de doi ani încoace.
Astfel 2020 Saturn/Pluton a dat startul distracției. Am să îl numesc primul EPICENTRU, bulina neagră. De la un epicentru se propagă unde, valuri, replici. Tot în 2020 cele 3 puncte verzi sunt alte 3 epicentre ale aceleiași conjuncții Jupiter/Pluton. Și avuserăm….
Veni 2021, și Saturn intră în careu cu Uranus.
Cine e Uranus? În primul rând să știți că totul se întâmplă în familie. Uranus este tatăl lui Saturn, care la rândul lui este tatăl lui Jupiter. Jupiter alias Zeus este frate cu Pluton alias Hades și Neptun alias Poseidon. Deci trei generații de mare caracter.

2021. 3 epicentre: în februarie, iunie și decembrie

Uranus, născut din Haos, că de el spuneam, este tatăl Titanilor, al Ciclopilor, giganții cu un singur ochi și al Hecatonchirilor, niște simpatici care aveau 50 de capete și 100 de mâini.
Carevasăzică, Uranus naște monștri, dar în 2021, într-un scandal cu fiul său Saturn, numit cuadratură cu 3 EPICENTRE, februarie, iunie, decembrie, a mai proliferat niște brontozauri mutanți denumiți azi după alfabetul grecesc, cum altfel? V-am mai vorbit despre aceste cuadraturi și fie ele la grad maxim în lunile sus amintite, propagarea plus, minus a undelor sau valurilor se face puțin dezordonat.

Uranus, responsabil de mutațiile Sars-Cov-2

2020 a dat o tulpină, dar Uranus în 2021 a complicat situația. Primul epicentru a fost tulpina UK, al doilea, Delta și acum Omicron. Ceas, aș zice. (Niște specialiști ar spune că sunt milioane astfel de virusuri, dar eu ii menționez doar pe cei care ne-au creat mari bătăi de cap! Mulțumesc.)
A treia hartă 2022 ne arată un singur EPICENTRU în octombrie, același careu Saturn/Uranus, probabil mai urmează o bombă.
Dar 2021 și 2022 spre deosebire de 2020, l-au avut, îl au și îl vor avea în continuare pe Jupiter în Pești însărcinat cu deratizarea. Jupiter are reputație de salvator de când și-a pedepsit tatăl Căpcăun, pe Saturn, ce își mânca copiii. Jupiter salvează, doar că în 2020, a amplificat ce era rău. Scrie pe hărți.
Deci 4 epicentre în 2020, 3 în 2021, 1 în 2022 și apoi?

Familia astrală se va împăca, omenirea va scăpa de COVID

A patra hartă arata prin aspectele sale armonioase, că familia se va împaca.
Între 2022 și 2025 nimic.
Avem un triunghi minor între patru planete și trigon de la Jupiter, care a mai rămas.
Totuși, ce se întâmplă în 2025/2026 este ultimul EPICENTRU care trage concluzia Pandemiei. Conjuncția Saturn/Neptun în Pești ultima zodie a Zodiacului, care apoi va păși împreună în Berbec, deci va încheia o era și va deschide alta. Peștele este zodia medicinii și a cercetării. Nu știu ce se va descoperi atunci, că nu am acces la laborator, probabil ceva anti cancer și anti mai mulți mutanți ARN, dar știu ce s-a descoperit la ultima conjuncție Saturn/Neptun în Pești în urmă cu aproape 180 de ani calculați de la 2026, adică prin 1847. S-a descoperit nimeni alta decât Sfânta Anestezie!!
Așadar, nimic nu se pierde, totul se transformă”, a spus astrologul pe rețelele sociale.