Prezentatoare celebre de la Antena Stars s-au bătut în baia televiziunii. S-a chemat Salvarea și Poliția

Prezentatoare celebre de la Antena Stars s-au bătut în baia televiziunii. S-a chemat Salvarea și Poliția
Senzațional! Două prezentatoare de top ale televiziunii Antena Stars s-au bătut în baia televiziunii, în pauza publicitară. Cele două nu se aveau la suflet de mai multe luni, iar situația a degenerat în așa hal încât au decis să-și regleze conturile „bărbătește”. În urma altercației au fost chemate Salvarea și Poliția, iar una dintre femei ar fi ajuns la spital.

O scenă incredibilă s-a petrecut astăzi la Antena Stars, unde cele mai populare prezentatoare au decis să se ia la păruială în baia televiziunii, în timpul pauzei de publicitate.

E vorba despre prezentatoarea Nasrin Ameri și colega ei, Simona Hapciuc. Cea din urmă este o fostă concurentă a reality show-ului Survivor și nu este o străină de tehnicile de luptă. Drept dovadă, potrivit celor de la Cancan.ro, Nasrin ar fi ieșit foarte șifonată din această altercație. Bruneta ar fi fost consultată de o ambulanță și transportată la spital pentru investigații suplimentare, anunță sursa citată.

Din primele informațiile ale CANCAN.RO, prezentatoarea TV are leziuni la nivelul mâinilor, capului și feței, iar, în urma acestui incident violent, intenționează să depună plângere penală împotriva Simonei Hapciuc.

Simona Hapciuc / Sursă foto: Instagram.com

Simona Hapciuc neagă incidentul

Contactată de reporterii CANCAN.RO, Simona Hapciuc a declarat că totul este „o regie” pusă la cale de Nasrin Ameri.

„A fost o altercație ușoară, nu a existat bătaie sau ceva … Eu am plecat și, ulterior, se pare că Nasrin a făcut o întreagă regie, a chemat poliția. Nu au existat loviri! A fost vorba despre o ceartă între femei, nu avea cum să existe nicio altercație pentru că era toată lumea acolo și s-au băgat între noi”, a declarat Simona Hapciuc pentru cancan.ro.

Pe contul de Instagram al Nasrinei nu apar informații despre acest incident, însă apare un InstaStory în care se vede că încă de la primele ore nu era în toane bune. Prezentatoarea l-a atenționat pe un ton apăsat pe un coleg că umblă prea mult pe telefon.

„Starea mea o să v-o explic puțin mai târziu”, a spus Nasrin. Colegul a întrebat-o: „Ai băut?”, iar ea a râs. Însă a răspuns la întrebare astfel: ”Cred că astăzi mergem la Dristor!”, adică la o shaorma anti-mahmureală.

Așadar, din InstaStory-ul lui Nasrin putem trage cel puțin o concluzie: Ziua bună se cunoaște de dimineața! A ei nu prea a fost…