Prezicătorii din spatele marilor politicieni ai lumii. Ce legătură a fost între Hillary Clinton și spiritismul și cine a stat în spatele lui Hitler

Prezicătorii din spatele marilor politicieni ai lumii. Ce legătură a fost între Hillary Clinton și spiritismul și cine a stat în spatele lui Hitler
Nu mai e nici o îndoială că cei mai importanți politicieni ai lumii au fost fascinați de ezoterism. Aceștia sunt precizătorii care au reușit să fie alături de nume celebre.

Politicienii lumii nu au făcut nici un pas fără prezicătorii care l-au dat de-a lungul vremii cele mai bune sfaturi.

Prezicătorii din spatele marilor politicieni ai lumii. Ce legătură a fost între Hillary Clinton și spiritismul și cine a stat în spatele lui Hitler

Istoria spune că printre primii regi care și-au adus lângă ei clarvăzători renumiți a fost în anul 550 î.Hr, însuși regele Lydiei, Cresus. Pentru că nu reușea să se opună regelui Persiei, acesta a apelat la ajutorul renumitului oracol Pytia. Când acesta a întrebat-o dacă să atace regatul lui Cyrus, răspunsul a fost înfricoșător: “Când vei tra­versa Halysul, un impe­riu imens se va pierde”. Oracolul a prezis sfârșitul, dar regele n-a înțeles atunci că despre el este vorba.

Ioana d’Arc, sfătuită de Arhanghelul Mihail, Sfânta Caterina și Sfânta Margareta

Sunt puțini cei care știu că Ioana d’Arc, auzea vocile Arhanghelului Mihail, a Sfintei Cate­rina şi a Sfintei Margareta care, încă de la vârsta de 12 ani. Sfinții i-au spus să se ridice împotriva en­gle­zilor și așa a putut să conducă trupele franceze în bătălia de la Orleans din 1429. În ceea ce îl privește pe astronomul și astrologul John Dee, consilierul personal al reginei Elisabeta a Angliei, a fost primul spion al istoriei occidentale.

Și a purtat numele de cod 007, semnătura sa secretă fiind folosită și în zilele noastre. Nici fostul președinte american Roosevelt nu a luat singur deciziile, acesta fiind sfătuit mereu de clarvăzătoare Jeane Dixon, femeia care a prezis că URSS va trimite primul om pe lună în 1965. Cum a reușit Hitler să ajungă spaima lumii? În spatele său s-a aflat un celebru prezicător și hipnotizator, Erik Jan Hanussen. La rândul său, Iosif Visarionovici Stalin asculta orbește d mediumul polonez Wolf Messing.

Boris Elțîn nu făcea nici un pas fără Djuna Davitasvili

Nu siguranță nu există persoană care să nu fi auzit de celebra Djuna Davitasvili, considerată femeia cu cele mai mari puteri din lume. Ea a fost cea care a stat alătui de președintele Boris Elțîn, în timp ce regele Juan Carlos a ținut seama totdeauna de predicțiile clarvăzătoarei franceze Elizabeth Teissier. Sursele spun că fostul președinte al Franței, Francois Miterrand a avut strânse legături cu ezoterismul.

De altfel, astrolog francez Elizabeth Teissier a declarat că între anii 1989 şi 1995 l-a sfătuit pe François Mitterand în materie de poli­tică in­ternă şi externă a Fran­ţei. Mai mult, i-ar fi prezis lui Mitterand şi da­ta morţii: 8 ianuarie 1996. Legată de științele oculte a fost și Hillary Clin­ton, care ar fi participat la mult ședințe de spiritism unde s-a cerut ajutorul spiritelor lui Eleanor Roosevelt și Mahatma Gandhi.

Recomandarile noastre