Valentin Sanfira, cântăreț de muzică populară, dar foarte cunoscut de la emisiunea „Mama mea gătește mai bine!”, difuzată de Prima Tv, este azi mirele Codruței Filip, și ea cântăreață de folclor. Este prima nuntă cu vedete de după alegeri. Evident, atunci când au programat-o pentru data de 10 octombrie, artiștii preconizau că se va fi sfârșit cu pandemia.

Nunta va avea loc la un restaurant de lângă lacul Snagov. Mireasa e cea mai importantă la nuntă, așa că ea a fost cea care a organizat totul după bunul ei plac. Meniul va fi tradițional românesc, iar despre muzică…va fi nebunie, având în vedere lumea muzicală în care trăiesc mirii!

Valentin Sanfira a povestit într-o emisiune tv cum s-a înfiripat iubirea dintre el și Codruța Filip.

„Ne-am întâlnit la o emisiune și m-am îndrăgostit pe loc. M-am dus la ea, i-am făcut complimente, s-a uitat la mine și mi-a zis că nu sunt sănătos.

Apoi i-am scris pe Instagram și am ieșit împreună cam după o lună. Mi-a dat cu flit mult timp. Dar am scos-o la shaorma. Îmi place mult și d-aia mă însor, mi-am cam dorit lucrul asta pentru că am făcut cam toate nebuniile”,a mărturisit Sanfira.

Atunci când te trasnește, te trăsneste, nu mai este nici o șansă, nu am crezut lucrul asta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales ca eu am mai avut până acum relașii și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: «Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?»”, a declarat Valentin Sanfira, la Kanal D.

Scandalul mediatic al miresei

Codruța Filip este și consilier la Ministerul Sănătății și, de curând, presa a făcut vâlvă în jurul ei, acuzând că a ajuns acolo „pe pile”. Au fost multe exagerări, iar tânăra a reacționat ca atare. A intervenit cu explicații și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, iar Traian Băsescu i-a luat apărarea, spunând că e o exagerare să consideri că cel mai de jos post – consilier debutant, este ocupat „pe pile” în urma unui concurs susținut de un absolvent al prestigioasei Universități din Iași.

Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității „Al.I.Cuza” din Iași, Codruța Filip a reactionat dur într-un mesaj pe pagina ei de Facebook, susținand că a fost angajată legal la Ministerul Sănătății, după ce a trecut cu brio de interviul pentru postul de consilier debutant, lucru care s-a și dovedit ulterior. Ea a susținut că a fost „discriminată pe motive de gen și activități desfășurate în afara orelor de muncă”.

Iată o parte importantă din textul Codruței Filip!

„NU ESTE POSIBIL ASA CEVA!
Sunt mii de femei frumoase in tara aceasta! Intrebarea mea este: toate sunt incompetente pentru ca „arata bine?”

Am studiat ani de zile, ca sa ajung acum sa ocup in deplina LEGALITATE un post de CONSILIER DEBUTANT, pentru care nu este necesara EXPERIENTA, ci sunt cerute doar studii in stiinte sociale (unde intra si DREPTUL) sau ingineresti, nicidecum STUDII MEDICALE!!!
Un articol de presa mentiona:,, Codruta-Elena Filip a ajuns „consilier debutant” la doar 24 de ani”.
Dar cand ar trebui sa „debutez” in profesie? La 40?
Am terminat studiile liceale cu BRIO (medii foarte mari), am diploma de licenta in DREPT, la o universitate de stat de prestigiu, cu studiile facute la ZI, BUGET, la fel si diploma de disertatie la care am obtinut NOTA 10!!!! Toate acestea sunt mai mult decat suficiente pentru a ocupa un astfel de post!

Nu este posibil sa aplici pentru un post pe care l-ai gasit pe internet, FIIND FACUT PUBLIC, si sa-l ocupi cu BRIO, iar apoi sa fii discriminat pe motive de gen, activitati desfasurate in afara orelor de munca etc.
DIN ACEASTA CAUZA, TINERII PLEACA DIN TARA! Pentru ca nu li se acorda sansa de A DEMONSTRA, fiind judecati dupa ASPECT si nu numai! Iar daca li se acorda sansa, sunt tarati prin noroi!!!

Nu imi doream sa fac publice aceste documente care sunt ale mele, sunt PERSONALE, dar nu se mai poate! Misoginismul acesta a ajuns mult prea departe!!!
Atat am avut de spus!
P.S. Daca in loc sa va focusati pe problemele reale existente si faceti can-can, NE MERITAM SOARTA!”

Zvonuri despre Valentin și iubita lui Dani Oțil

În presa tabloidă a apărut în urmă cu ceva timp o informație  potrivit căreia artistul de muzică populară Valentin Sanfira și actuala iubită a lui Dani Oțil, Gabriela, ar fi avut în trecut o relație. Ar fi fost iubiți atunci când Gabriela făcea partea dintr-o emisiune de fashion la Antena 1. Cântărețul a făcut declarații despre acest subiect și a negat tot ce s-a spus.

”Nu este adevărat, sub nicio formă. Nici nu o știu bine pe fată. Am văzut-o odată la un eveniment la care am mers cu doamna Maria Cârneci și poate am făcut niste poze atunci. O știu din vedere, dar nici pe departe, nicio legătură. Nici nu știam cu cine este Dani”, a declarat artistul pentru Spynews.ro.

Cu câteva ore înainte de nuntă, în acestă dimineață, Valentin Sanfira a postat la el pe pagina de Facebook un video cu el interpretând melodia „Însoară-te, măi copile!”

Legenda unei evadări. Cum a scăpat Gregorian Bivolaru din beciul Securității prin levitație

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri