Prima poză cu fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Antrenorul radiază de fericire. Vezi fotografia aici

Prima poză cu fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Antrenorul radiază de fericire. Vezi fotografia aici
Corina Caciuc a născut! Laurențiu Reghecampf, din nou tată.
UPDATE. Laurențiu Reghecampf a anunțat în urmă cu cțteva minute că iubita sa și copilul sunt bine.  Acesta a avut 3.440 kilograme la naștere și 49 cm.
ARTICOLUL INIȚIAL. „Astăzi dimineața a venit pe lume Frățiorul vostru Liam! Va iubește tata”, a anunțat Laurențiu Reghecampf în această dimineață, la ora 7.44. Antrenorul de la U Craiova a facut anunțul public, pe rețelele sociale. Mesajul a fost însoțit de o poză cu cei doi fii ai săi, cel din prima căsătorie, Luca Reghecampf, dar și cel din căsnicia cu Anamaria, Laurențiu Jr. alintat „Bebeto”.
Inițial, Reghe a postat o fotografie doar cu cei doi fii. Câteva minute mai târziu s-a răzgândit și a schimbat imaginea cu o altă fotografie, în care apare și el alături de copiii lui.
Probabil de emoție, s-a grăbit în alegerea acestor amănunte.

PRIMA POZĂ CU FIUL CORINEI CACIUC ȘI AL LUI LAURENȚIU REGHECAMPF:

Recent, tehnicianul a dezvăluit presei că iubita lui a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina, ba chiar a depășit termenul stabilit de medic. Astfel, cei doi așteptau ca marele eveniment să se întâmple oricând.

Iubita lui, Corina Caciuc, a născut natural în cursul acestei dimineți, la o clinică privată din Capitală

Numele ales pentru ce-l de-al treilea fiu este Liam. Numele de băiat „Liam” este la origine un nume irlandez, folosit astazi foarte des de englezi, și are semnificatia de protector neînfricat, se arată pe siteurile de specialitate.
Urarea lui Reghe pentru cel de-al treilea fiu al său, la naștere, a fost: noroc, dragoste și împlinire.
Micuțul Liam Reghecampf aduce bucurie, însă războiul continuă
Divorțul lui Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan continuă, la tribunal, cu scandal. Apărătorul Anamariei Prodan va face orice e posibil ca mama să aibă custodie exclusivă asupra lui Bebeto, în timp ce Reghe vrea custodie comună.

„Nu am cerut custodia lui Bebe, a cerut doar să fie custodie comună. Am cerut să locuiască împreună cu mama lui pentru că așa este normal. Fiind încă minor, cred eu, așa este normal. Bine-înțeles, dacă el își dorește să vină la mine poate să o facă când vrea, când dorește”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.