Prima poză cu fiul lui Reghecampf și al Corinei Caciuc i-a emoționat pe Luca și pe Bebeto. Reacția lor a venit în miezul nopții

Prima poză cu fiul lui Reghecampf și al Corinei Caciuc i-a emoționat pe Luca și pe Bebeto. Reacția lor a venit în miezul nopții
Laurențiu Reghecampf a făcut publică prima fotografie cu fiul său, despre care a dezvăluit doar inițialele numelui: „L.R.”.

Laurențiu Reghecampf a arătat lumii prima poză cu fiul său și al Corinei Caciuc. Antrenorul a publicat o ecografie 3D cu bebelușul ce urmează să vină pe lume în următoarele săptămâni.

Sarcina are termen la sfârșitul lunii mai, iar acest ultim control medical le-a arătat că micuțul ce va purta inițialele „L.R.” e sănătos și pregătit să vină pe lume.

Cuplul Reghecampf-Caciuc a ales și nașul copilului.

Adrian Thiess, un afacerist, omul care a adus-o pe FC Barcelona la București să joace un amical cu Dinamo, a fost alesul lui Reghecampf pentru a-i boteza nou născutul. Antrenorul și-a cunoscut viitoarea soție în perioada în care lucra în Dubai și a fost dragoste la prima vedere – a povestit el. Chiar dacă era căsătorit cu Anamaria Prodan, Reghe a spus în cadrul unui podcast că a făcut tot posibilul pentru a lua legătura cu Corina și de a o cuceri. Anamaria Prodan și Laurențoiu Reghecampf se află acum în plin divorț, cu scandal, iar copiii sunt prinși la mijloc.

Moment emoționant la miezul nopții

Fiul lui Reghecampf din prima căsătorie, Luca Reghecampf, a luat partea tatălui, iar Laurențiu Jr, poreclit Bebeto, cel din relația cu Anamaria, a luat partea mamei. Cei doi au trecut de la „cei mai buni prieteni” la… străini, povestea Reghe Jr. la ultima înfățișare a procesului de separare.

Totodată, gestul tatălui lor de a-l prezenta publicului pe fiul ce urmează să vină pe lume se pare că i-a emoționat pe ceilalți copii. Luca Reghecampf a făcut un gest frumos în miezul nopții de sâmbătă, publicând o poză cu Bebeto, însoțită de mesajul „Mi-e dor de tine, frate!”.

Bebeto susținea că Luca nici nu-i mai salută.