Prima reacție a Anei Prodan la vederea ecografiei cu copilul lui Reghe și amanta Corina. Se dezlănțuie furia!

Prima reacție a Anei Prodan la vederea ecografiei cu copilul lui Reghe și amanta Corina. Se dezlănțuie furia!
Laurențiu Reghecampf a decis să facă „o mutare” în războiul cu încă soția sa, Anamaria Prodan. După ce aceasta l-a călcat efectiv în picioare în podcastul lui Codin Maticiuc, antrenorul i-a dat replică. Și e una foarte dureroasă!

Update: Anamaria Prodan a transmis un mesaj vizavi de copilul lui Reghe și Corina Caciuc:

 

Anamaria Prodan are parte de o duminică tare neplăcută. Știa că o să atingă toate coardele soțului ei prin modul în care l-a descris și dezvăluirile pe care le-a făcut în cadrul podcastului „La mijloc”. Impresara a băgat artileria grea în războiul cu Reghe și a povestit publicului cum l-a ridicat pe culmile succesului – subliniind că el era un nimeni -, dar și cum a fost prins de copii cu alte femei, iar apoi plângea stând în genunchi ca să fie iertat.

Amănuntele picante cu siguranță nu i-au picat bine antrenorului de la U Craiova așa că a decis să riposteze și să o lovească pe Ana acolo unde o doare cel mai tare.

Reghe a publicat duminică un clip cu ecografia copilului pe care urmează să-l aibă cu amanta Corina Caciuc. În prealabil, a publicat o poză cu el și fiul său din prima căsătorie, Luca Reghecampf.

Mesajele lui sunt clare: Abia așteaptă venirea pe lume a copilului, dar și că Luca a trecut în tabăra sa.

Totodată, răzbunarea e arma prostului – e o zicală din popor, iar dacă într-adevăr Anamaria Prodan are dreptate când spune că pe fiul lor, Bebeto, antrenorul nu l-a mai văzut de luni bune, atunci imaginile vor produce și o victimă colaterală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)


Fără îndoială, impresara nu a fost indiferentă în fața acestei mișcări a lui Reghe și a anunțat, în același timp cu postarea lui Reghe cu ecografia copilului, că urmează noi dezvăluiri.

Anamaria Prodan 2 – Răzbunarea!


„Podcastul La Mijloc cu @anamariaprodanreghecampf a făcut 281.000 de vizualizări în 24 de ore, 500.000 fix în 48. Acum am trecut de 670.000.
Ana a fost de-acord să facem o ediție speciala: Anamaria Prodan 2, dacă vreți. Anamaria se întoarce! „Răzbunarea” sau cum vreți să-l numim. Regulile jocului? Ana răspunde întrebărilor veninoase și hateului de pe Youtube. Noi realizatorii am fost acuzați de lipsă de imparțialitate așa că îi adresăm doar cele mai rele întrebări.
Ce trebuie voi sa faceți? Vedeți podcastul nostru care e deja pe Youtube și lăsați întrebările voastre acolo. Am adunat câteva foarte acide și directe la adresa ei dar MAI VREM!! Lăsați și un subscribe la canal. Noi îl filmam între timp. La 100.000 de subscriberi îl postam”, a anunțat Codin Maticiuc.