Prima reacție a Biancăi după ce s-a aflat că e gravidă. Bădălau vrea să fie totul ținut secret

Prima reacție a Biancăi după ce s-a aflat că e gravidă. Bădălau vrea să fie totul ținut secret
Este bomba anului în showbizz-ul românesc. Bianca Drăgușanu așteaptă un copil. Cum s-a aflat totul.

Bianca Drăgușanu știe ce vrea de la viață și, pentru că a hotărât cu ceva timp în urmă că mai vrea un copil, acum își împlinește visul.

Prima reacție a Biancăi după ce s-a aflat că e gravidă. Bădălau vrea să fie totul ținut secret

Gabi Bădălău nu mai are scăpare. Indiferent că afaceristul calcă pe alături sau că soacra nu o place, Bianca Drăgușanu a hotărât să facă un copil cu acesta. E drept că cei doi nu au vrut să știe nimeni de acest lucru, dar bomba a explodat. Totul s-a întâmplat după ce vedeta l-a prins pe iubițel alături de Florin Salam și alți băieți cu portofelul plin, în tandrețuri cu mai multe domnițe.

Potrivit informațiilor oferite de Spynews, când a intrat peste aceștia, neagră de furie, pe lângă cuvintele greu de reprodus, Bianca s-a dat de gol, întrebându-le pe fete dacă Bădălău le-a spus că este însărcinată. Contactată de reporterii publicației, Bianca a  dat un răspuns evaviz „No comment”, dar sursele spun că aceasta ar avea deja două luni de sarcină.

Bianca a fost văzută la o clinică de specialitate

Recent, Bianca a fost văzută la o clinică de privată din nordul Capitalei, iar paparazii au aflat că sarcina este reală. Chir dacă nu a fost invitată la nunta surorii lui Bădălău, ea a sărbătorit vestea alături de Bădălău la Atena, bineînțeles, în secret. Ca să-și mai spele din păcate, afaceristul a scos bani pe bandă rulantă pentru ca viitoara mamă a copilului său să aibă tot ce-i poftește sufletul.

Bianca vrea să plece definitiv din țară

Nu demult, Bianca a povestit despre faptul că și-a cumpărat un apartament în Dubai și intenționează să plece definitiv din țară. De altfel, cu câteva zile în urmă și-a dus fiica în acest paradis și le-a arătat și fanilor săi cât de bucuroasă era, în timp ce înota alături de simpaticii delfini. “ Important este să trăiești puțin și bine, nu mult și prost.

Nu mă mai văd în România. O să mai vin în vizită, dar nu mă mai văd pe aici, în următorii 10 ani nu mă mai văd aici. O să aflați că nu plec să mă ascund și dacă plec o să vină toată lumea să mă viziteze. Dacă plec eu o să arăt unde plec, că nu am de ce să mă ascund, că mie îmi place să-mi trăiesc viața așa cum o vedeți”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Wowbiz.

Bădălău nu știe de sarcina iubitei?

În ceea ce-l privește pe Gabi Bădălău, acesta a mărturisit pentru Click că nu știe nimic de sarcina iubitei. Să nu vrea să spună afaceristul adevărul sau ne putem aștepta la o altă telenovelă?  „Eu știu că, în  acest moment, Bianca nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez”, a spus iubitul Biancăi.

Sursă foto: instagram