Primăvara vine cu bucurii pentru Andreea Mantea. A găsit o dietă miraculoasă și a prins și o nouă emisiune

Primăvara vine cu bucurii pentru Andreea Mantea. A găsit o dietă miraculoasă și a prins și o nouă emisiune
Mult timp Andreea Mantea a stat ca pe ghimpi pentru că nu știa dacă va mai prezenta interes pentru mai marii Kanal D.

Andreei Mantea i s-a luat o piatră de pe inimă. E în sfârșit liniștită, are postul de prezentator asigurat.

Primăvara vine cu bucurii pentru Andreea Mantea. Ce emisiune urmează să prezinte

Până nu demult, prezentatoarea show-ului matrimonial „Puterea dragostei” a fost Cristina Dorobanțu. Aceasta a ales însă să prezinte știrile de dimineață de la Kanal D, așa că postul a rămas liber. Sursele spun că la casting ar fi participat atât Andreea Mantea cât și Ilinca Obădescu, cât și Simona Pătruleasa și Ilinca Vandici.

Marea câștigătoare după multe runde de negocieri se pare că a fost Mantea, spun cei de la Playtech. La baza deciziei a stat atât faptul că Andreea este veterana emisiunii, pentru că a mai prezentat show-ul două sezoane. În plus, se pare că a acceptat un salariu mult mai mic ca cel pe care l-a luat când a filmat în Turcia.

Cum a scăpat de kilogramele în plus

Chiar dacă acum nu mai e la fel de suplă ca în trecut, prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit că a avut o perioadă în care a scăpat de celulită. Cum a reușit? „Nu mâncam deloc zahăr, nici măcar din fructe.

A fost foarte greu. A fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată.

Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai. Și atunci aveam foarte mare grijă la carbohidrați. Poate mâncam cartofi dulci, orez negru, nici măcar ăla brun. Eram exagerată, la limită, dar într-adevăr puteam să-mi văd fiecare mușchiuleț. Nu se vedea grăsimea. Îmi dispăruse și celulita. Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita. Dar este îngrozitor de greu.

Nu foloseam nici îndulcitori. Am vrut să țin o dietă strictă, pentru că am vrut să văd dacă este doar un mit. Dar reușești să scapi de celulită, dacă faci și sport, dar dacă ai grijă și la alimentație. și atunci am zis hai să încerc, că e pentru mine. Dar a fost îngrozitor. Vreo trei luni nu am știut ce ală zahăr.

După ce am gustat ceva dulce, nu mi-a plăcut. Îți educi organismul, dar îl privăm de multe lucruri și nu este sănătos. Aud de tot felul de diete, eu le-am încercat pe toate, chiar am vrut să testez pe mine pe toate, și într-adevăr dau rezultate, dar te distrugi și chiar nu este ok”, a declarat vedeta.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre