Poliția nu a fost sesizată cu privire la vreo violență domestică de către Bianca Drăgușanu. Așa că datele poveștii care au scos din nou în față trioul Bianca-Bodi-Slav rămân aceleași, deocamdată.

Joi dimineața, blonda s-a filmat în mașină, cu ochelari uriași pe ochi, dar care lăsau la vedere vânătăile. Și a început să vorbească, să promită dezvăluiri.

„Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea. Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată. Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Sofia merită să aibă o mamă fericită. O să vă dezvălui o poveste. Stați aproape”, a spus Bianca Drăgușanu, vizibil afectată de situație, în filmarea pe care a postat-o joi dimineață pe paginea ei de Instagram.

Câteva ore mai târziu, în jurul orelor 18.30, apar imaginile în care Bianca apare la brațul lui Alex Bodi, cu ochii învinețiți și gura tumefiată, imagini surprinse de paparazzi și publicate de cancan.ro.

Astăzi, vineri, spynews.ro publică imagini cu Bianca și Alex Bodi afirmând că au fost făcute joi seară, după apariția pozelor cu vedeta bătută. Paparazzi spun că femeia mergea normal, fără să șchiopăteze. Nu i se vedeau vânătăile deoarece fața îi era acoperită cu masca anti-covid. Și ea și Alex aveau pungi în mâini și s-au urcat în bolidul de lux al afaceristului.

Reacțiile de azi ale protagoniștilor

Alex Bodi nu a vrut să dea detalii despre ce s-a întâmplat cu Bianca, dar nici nu a infirmat, nici nu a confirmat că iubita lui ar fi fost bătută.

„ Să dea ce vor, nu mă cobor eu la ce spun ei. Sincer”, a declarat Alex Bodi în exclusivitate pentru Fanatik.

Bianca Drăgușanu nu a mai revenit cu dezvăluiri pe Instagram. Dimineață a postat niște fotografii mai vechi, cu ea făcând reclamă la magazinul cu care are contract. În jurul orei 12.00, a postat însă o fotografie cu fetiția ei, cu un text sugestiv.

Apoi, Bianca Drăgușanu a continuat cu activitatea sa de influencer de modă.

O oră mai târziu, pe la 13.00-13.30, Victor Slav, tatăl fetiței ei, a postat pe Instagramul lui o poză cu micuța în mașină, semn că a luat-o la el în mijlocul acestui scandal.

Dan Bittman a pățit-o! Tânăra „iubirică” l-a dat de gol

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri