Primiți cu Colindul? Ce surpriză a pregătit Fuego pentru acest Crăciun

Primiți cu Colindul? Ce surpriză a pregătit Fuego pentru acest Crăciun
Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar îndrăgitul interpret Fuego le-a făcut o mare bucurie celor care îl iubesc.

Luna decembrie este plină de emoție pentru Fuego, iar colindul scos recent i-a impresionat pe fanii săi.

Primiți cu Colindul? Ce surpriză v-a pregătit Fuego

„Ninge în Rai” este numele ultimei piese pe care Fuego a înregistrat-o. Un colind de suflet, în care se îmbină iubirea pentru Dumnezeu cu cea pentru părinți. Deși melodia a fost recent lansată, a strâns deja multe vizualizări, fanii săi fiind impresionați de versurile tulburătoare: „Ninge în Rai cu aripi de înger / Și-adie un colind, leru-i ler / Sfântă-i ninsoarea ce cade-n icoane / Și cei ce zidesc troiene în Cer”.

Are în repertoriu peste 650 de piese

Originar din Turda, Fuego a reușit să se impună pe piața muzicală din România și nu numai, grație talentului cu care a fost înzestrat de Divinitate. Cântăreț, dar și compozitor, acesta are la activ nu mai puțin de 38 de albume și un repertoriu de 650 de piese.

”Art by Fuego”

Cu câțiva ani în urmă, Fuego le-a demonstrat tuturor că este talentat și în pictură, iar din mâna sa au ieșit până acum nu mai puțin de 450 de tablouri. Prin proiectul său intitulat ”Art by Fuego”, el și-a propus să ajute 300 de artiști tineri și vârstnici. ”De când am deschis proiectul acesta, acum 5 ani, chiar 5 ani și jumătate, am pictat 400-450 de picturi, nu am stat să le număr, dar cam atâtea am pictat.

Cele mai ușoare momente de pictat erau în lunile ianuarie, februarie și noiembrie, când era postul Crăciunului și nu aveam atâtea evenimente, iar luna ianuarie știm că e o lună moartă pentru artiști. Desigur, că și pe parcursul anului mai pictam”, a mărturisit artistul. Și pentru că un artist are nevoie de inspirație, Fuego și-a găsit liniștea la 20 de kilometri de București, unde și-a construit o vilă ca în povești.

Sursă foto: instagram