Prin ce a trecut Brooke Shields după ce și-a rupt femurul. Putea să rămână paralizată

Prin ce a trecut Brooke Shields după ce și-a rupt femurul. Putea să rămână paralizată
Brooke Shields a vorbit despre accidentul în care și-a rupt femurul. A fost în pericol să rămână paralizată. Prin ce a trecut actrița.

În luna februarie, Brooke Shields și-a anunțat fanii de pe Instagram că a suferit un accident în urma căruia și-a rupt femurul. ”Mi-am rupt femurul. Începe să se vindece. Indiferent de provocare, alege să fii pozitiv și să mergi mai departe”, a scris Brooke. În video-ul publicat, vedeta apare mergând în cârje, pe holurile spitalului. ”Doar 20% din greutate …” explică Brooke, despre câtă presiune poate pune pe piciorul afectat. „Obiectivul este să îndoi genunchiul câte puțin de fiecare dată”.

Shields a reînvățat cum să meargă și și-a documentat sesiunile de terapie fizică pe Instagram. A început cu sesiuni o dată pe zi, dar s-a provocat să crească la două ori pe zi. „Pentru prima dată în întreaga mea viață, m-am gândit:„ Nu pot alimenta prin asta ”, își amintește ea. „Nici măcar nu pot să stau pe picior sau să urc o treaptă. Trebuie să reînvăț cum să merg chiar. Sentimentul de neputință este șocant ”.

Brooke Sheilds a avut complicații când și-a rupt femurul. A povestit tot 

Vedeta  s-a temut că ar putea fi paralizată după incident. Apoi s-a confruntat cu amenințarea de a muri de o infecție în timpul recuperării, potrivit unui nou interviu. Vedeta a spus că a intrat în „modul supraviețuire” de îndată ce a căzut de pe o tablă de echilibru la o sală de sport din New York și a suferit rănirea gravă la antrenament. „Am tot spus că îmi simt degetele de la picioare , pentru că mi-era atât de teamă că am rămas paralizată”, a declarat actrița.

A fost supusă imediat unei intervenții chirurgicale pentru a introduce două tije metalice, „una în partea de sus a șoldului și alta sus”. Cu toate acestea, porțiunea ruptă a femurului ei a avut de suferit din nou, forțând-o  să suporte o a doua intervenție chirurgicală pentru a „adăuga cinci tije și o placă de metal pentru a o ancora la loc”

Bătălia nu s-a încheiat aici. La două săptămâni după a doua intervenție chirurgicală, a dezvoltat o infecție cu stafilococ de care se temeau că ar putea fi MRSA la locul IV, unde a primit trei transfuzii de sânge. „Slavă Domnului că nu a fost”, a spus Shields, în vârstă de 55 de ani. „Dacă ar fi fost, medicul meu a spus că ar fi fost o cursă contra cronometru. Așa poți deveni septic. Părea de neconceput”, a încheiat Brooke Shields. 

Foto: Facebook

Farse făcute de mari vedete. George Clooney e specialist