Prinții George și Charlotte se fac marinari. Ce le-a venit nepoților reginei să intre „la apă”

Prinții George și Charlotte se fac marinari. Ce le-a venit nepoților reginei să intre „la apă”
De obicei, în lunile de vară, familia regală britanică se reunește pe domeniul scoțian al reginei, la Balmoral. Elisabeta II merge în fiecare vară acolo, rudele ei o urmează, în funcție de program.

Știm ce au făcut, vara aceasta, Prințul William și Kate Middleton, în calitate de părinți: prinții George și Charlotte se fac marinari.

Regina, în vârstă de 95 de ani, a petrecut săptămâna trecută cu prințul William, în vârstă de 38 de ani, și familia sa în Balmoral. Au participat Kate Middleton, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Expertul regal Katie Nicholl a spus că ducii de Cambridge au petrecut „timp special” cu monarhul și a dezvăluit că familia a mers la „pescuit, călărie și ciclism” în timpul vacanței. Dar a fost mai mult decât atât.

Prinții George și Charlotte se fac marinari

Kate Middleton și prințul William au petrecut vara învățându-i pe prințul George și pe prințesa Charlotte cum să navigheze și s-au bucurat de scufundări în mare, în Norfolk, susține expertul regal.

Kate Middleton i-a învățat pe prințul George și pe prințesa Charlotte cum să navigheze în această vară. Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, și-a ajutat cei doi copii mai mari, împreună cu soțul ei, prințul William, în vârstă de 39 de ani, să deprindă abilitățile de navigare, în timp ce își petreceau vacanța la casa lor din Norfolk, Anmer Hall.

Prinții nu se tem deloc de apele reci de pe coasta de Nord

O sursă locală i-a spus lui Katie Nicholl de la Vanity Fair că „sunt acum o familie de marinari”. Ducii și cei doi copii mai mari ai lor au petrecut câteva zile la începutul lunii august navigând cu o barcă mică pe coasta de nord a Norfolkului.

„Kate a fost întotdeauna un marinar competent și William este și el destul de bun, a declarat sursa publicației. S-au bucurat de o perioadă minunată pe coastă în această vară navigând și arătându-le copiilor cum să conducă și să navigheze cu o barcă. Iubesc apa, iar cei doi mai în vârstă sunt înotători buni și nu au avut nicio îndoială să sară în mare, chiar dacă a fost cam rece”.

Accentul a fost pus pe siguranța la bord. George, opt, Charlotte, șase și Louis, trei, toți , copiii purtând veste de salvare. Dar și părinții lor. „Sunt în mod clar o familie cărora le place să fie în aer liber și în natură. A fost minunat să-i văd jucând atât de liber și nefiind deranjați de nimeni”, au mai declarat sursele.

Sursa foto: Instagram