Prințul Andrew se înarmează! Tânăra care-l acuză de abuz vrea răzbunare cruntă pe rețeaua Epstein

Prințul Andrew se înarmează! Tânăra care-l acuză de abuz vrea răzbunare cruntă pe rețeaua Epstein
Fiul Reginei Elisabeta II este dat în judecată la New York de Virginia Giuffre pentru presupuse abuzuri sexuale. Acestea ar fi fost comise când femeia era minoră, având doar 17 ani. La vremea respectivă, ea fusese racolată în rețeaua de prostituție a pedofilului Jeffrey Epstein, prieten bun cu prințul Andrew.

După ce săptămâni la rând a fugit de avocații victimei sale, Prințul Andrew iese la atac. Andrew, în vârstă de 61 de ani, a negat în mod constant și acerb afirmațiile Virginiei, acum în vârstă de 38 de ani. Pentru a începe procesul era necesar ca prințul să primească oficial documentele legale. Abia săptămâna trecută s-a reușit concret acest lucru, iar avocații lui Andrew au recunoscut în sfârșit că prințului i s-au comunicat actele judecătorești.

Actele mai fusesaeră înainte, însă personalul de la Winsdor fusese instruit să refuze orice  plic.

Prințul Andrew iese la atac

Prințul Andrew și-a schimbat dramatic strategia legală de combatere a pretențiilor de abuz sexual. Un apropiat al prințului a declarat aseară: „Acum este timpul să ne întoarcem și să ne luptăm pentru a-i curăța numele”, a relatat Daily Mail. Prințul este dat în judecată la New York de Virginia Giuffre, acum în vârstă de 38 de ani, care susține că a abuzat-o sexual în trei ocazii separate când avea 17 ani – la Londra, New York și pe insula pedofilului american Jeffrey Epstein, din Caraibe. Andrew, în vârstă de 61 de ani, a negat în mod constant și acerb afirmațiile.

După un joc legal suprarealist de-a „șoarecele și pisica”, avocații lui Andrew au recunoscut, în sfârșit, vineri că prințul a primit documente legale prin care e dat în judecată. Practic, astfel procesul începe. El are termen până la 29 octombrie să răspundă.

Prințului i se cere să renunțe la titlurile regale

O sursă a declarat duminică pentru The Mail: „Decizia de a aduce unul din cei mai mari avocați americani, Andrew Brettler, pentru a lupta cu cauza civilă a prințului, marchează un punct de cotitură semnificativ în abordare. Iar echipa din SUA va căuta cu fermitate să conteste revendicările doamnei Giuffre într-o încercare de a oferi ducelui o platformă pentru a-și curăța în cele din urmă numele. Vor căuta să examineze și să demonteze revendicările una câte una”, arată sursa.

Știrea a venit în timp ce respectatul biograf Nigel Cawthorne, autorul cărții Prințul Andrew: Epstein, Maxwell și Palatul, i-a cerut lui Andrew să renunțe la titlul său de HRH pe durata procesului. „Andrew ar trebui să fie ofițer și domn. Așa că ar trebui să facă treaba asta decent și să renunțe la titlul de HRH, a spus Cawthorne. Harry și Meghan au trebuit să nu mai folosească statutul lor de HRH și nu au fost acuzați de nimic. Dar, păstrându-și titlurile și rolurile sale militare, regina a fost afectată de acuzații”.