Prințul Harry îi dă șah mat regelui Charles. „Am fost născut drept piesă de schimb pentru William. Poate are nevoie de un rinichi”

Prințul Harry îi dă șah mat regelui Charles. „Am fost născut drept piesă de schimb pentru William. Poate are nevoie de un rinichi”
Prințul Harry a făcut poate cea mai șocantă declarație de până acum. El susține că a fost adus pe lume, să fie de ajutor pentru William dacă i s-ar fi întâmplat ceva.

În deja celebra sa carte, Spare, prințul Harry afirmă că a crescut știind că a venit pe lume să-i fie de ajutor fratelui său, dacă ar fi avut nevoie să-i fie donate organe sau transfuzii de sânge. O piesă de schimb…

“Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar fi întâmplat ceva lui Willy”, a spus Harry, șocând întreaga lume. El afirmă că părinții și chiar bunicii îl vedeau ca pe o rezervă și și-a descris viața ca pe “o misiune de a oferi o sursă de distragere a atenției, de divertisment și, în caz de nevoie, o piesă de schimb”. Iar această idee i-a tot fost întărită cu regularitate pe parcursul vieții.

“Minunat! Mi-ai dat deja un moștenitor și o rezervă; mi-am făcut treaba”

Pe de altă parte, Harry susține că la un moment dat a auzit o poveste neplăcută din ziua în care s-a născut. Se spune că atunci când a venit pe lume, regele Charles i-ar fi spus prințesei Diana: “Minunat! Mi-ai dat deja un moștenitor și o rezervă; mi-am făcut treaba”. De asemenea, chiar dacă a încălcat protocolul regal, Harry a vorbit și despre durerile de gât și de spate ale regelui Charles. Care ar fi fost cauzate de de accidentări mai vechi la polo.

De ce a fugit William de îmbrățișarea lui Kate la prima întâlnire

Harry a mers și mai departe cu dezvăluirile bombă și a mărturisit că la prima întâlnire pe care a avut-o cu Kate, William s-a ferit când a fost îmbrățisat de aceasta. De altfel, ducele de Sussex a descris momentul în care i-a făcut cunoștință fratelui său cu Kate, ca fiind o “ciocnire clasică de culturi”.

Întâlnirea a avut loc la sfârșitul anului 2016 în apartamentul din Palatul Kensington al prințului și prințesei de Wales, cu puțin timp înainte ca Harry și William să plece într-o călătorie. “I-am făcut cunoștință cu Meg, care s-a aplecat și l-a îmbrățișat, ceea ce l-a speriat complet. S-a dat înapoi”, a spus Harry.

Recomandarile noastre