Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie. Cum a reacționat regele Charles

Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie. Cum a reacționat regele Charles
Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie pentru la premiile Well Child, o organizație de caritate al cărei patron este de 15 ani, în ajunul primei celebrări a morții reginei Elisabeta. Ce a făcut regele Charles.

Prințul Harry sărbătorește realizările copiilor grav bolnavi la ceremonia de la Londra. Nici regele Charles, nici prințul William nu se vor întâlni cu ducele de Sussex. Tatăl și fiii nu vor avea nicio întâlnire privată, ca să bea măcar un ceai împreună.

Prințul Harry a sosit în Marea Britanie în această dimineață pentru a participa la ceremonia de decernare a premiilor WellChild Awards la Hurlingham Club din Londra, un eveniment pe care „îl așteaptă cu nerăbdare în fiecare an”. Fiul regelui Charles a ținut și un discurs care a fost ca un balsam pentru cei prezenți, în care a vorbit despre regretata sa bunică.

„Ar fi fost prima persoană care ar fi insistat ca eu să vin totuși să fiu cu voi toți, în loc să mă duc la ea”

„După cum știți, nu am putut participa la premii anul trecut, deoarece bunica mea a murit. După cum probabil că știți și voi, ea ar fi fost prima persoană care ar fi insistat ca eu să vin totuși să fiu cu voi toți, în loc să mă duc la ea.

Și tocmai de aceea știu că, la exact un an de atunci, ea ne privește pe toți în această seară, fericită că suntem împreună și continuăm să punem în evidență o comunitate incredibilă”, au fost cuvintele lui Harry.

Harry s-a bucurat de prezența copiilor

Unde va locui Harry

Harry vizitează Marea Britanie fără soția sa Meghan și copii, prințul Archie, în vârstă de patru ani, și prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani, care au rămas acasă în Montecito, California. Din păcate, el nu se va întâlni nici cu tatăl, nici cu fratele său, prințul William.

O persoană din interiorul palatului a declarat că regele nu are „timp în agendă” pentru a-și vedea fiul, în timp ce fratele său, prințul William, se crede că nu ar fi luat legătura cu Harry de luni de zile. Pentru că Harry a înmânat cheile de la casa sa favorită, Frogmore Cottage din Windsor, nimeni nu știe până acum dacă Familia Regală i-a oferit sau nu o altă cazare pe durata șederii sale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre