Prințul Harry și Meghan Markle, invitați de onoare la nunta din familia lui David Beckham

Prințul Harry și Meghan Markle, invitați de onoare la nunta din familia lui David Beckham
Prințul Harry și Meghan Markle sunt în capul listei de invitați de la nunta fiului lui David Beckham.

Părinții mirelui, David și Victoria Beckham, sunt buni prieteni cu Prințul Harry și Meghan Markle, participând la diferite evenimente, inclusiv la nunta de la Castelul Windsor.

Chiar dacă Brooklyn Beckham de abia și-a anunțat logodna, se pare că vrea să aleagă o dată pentru „ziua cea mare”, pe care prințul Harry și soția sa să o includă în program.

Nunta lui Beckham, ca pe covorul roșu de la Hollywood

O sursă anonimă din interior a declarat că „Nunta lui Brooklyn va fi cea mai glamouroasă nuntă din toate timpurile, datorită conexiunilor părinților lui”. Sursa afirmă că pe lista de invitați se vor regăsi celebre nume din show-biz. David și Victoria Beckham vor să pregătească invitațiile cât mai repede posibil, deoarece vedetele de la Hollywood au de obicei, un program foarte încărcat. Sir Elton John este de asemenea, menționat pe listă, fiind nașul de botez al viitorului mire.

În februarie, David Beckham a vorbit public despre nunta prințului Harry, spunând că se simte „mândru” de prietenii lui apropiați și de familia pe care și-o formează, alături de fiul lor Archie. Fostul fotbalist, în vârstă de 35 de ani, l-a lăudat pe Harry, considerând că decizia de a se muta din Marea Britanie este o „maturizare”.