Prințul Harry și Meghan Markle s-au săturat de vedetele din Montecito. Caută să se mute

Prințul Harry și Meghan Markle s-au săturat de vedetele din Montecito. Caută să se mute
Prințul Harry și Meghan Markle s-ar putea muta din Montecito, California, în comunitatea Hope Ranch. Santa Barbara News-Press relatează că cuplul „căută” un nou loc, deoarece al lor nu îi mai „găzduiește în mod corespunzător”.

Hope Ranch este o comunitate privată la aproximativ 16 km distanță de Montecito, unde ducele și ducesa de Sussex s-au mutat în martie 2020 împreună cu fiul lor, Archie, acum în vârstă de 3 ani. Între timp, a venit pe lume și al doilea copil al lor, Lilibeth. Înconjurați de vedete, Meghan și Harry cred că sunt privați de intimitatea dorită, așa că vor să se mute undeva unde să se simtă mai protejați.

Noua posibilă destinație și viitoare reședință, nu se laudă doar cu un club de țară și un club de golf destinat exclusiv membrilor, ci include și acces la terenuri de tenis, terenuri de picnic și o rețea de trasee de echitație, scrie Page Six. Casele din zonă pot ajunge până la 22 de milioane de dolari.  Încă nu este clar dacă fostul pilot militar, în vârstă de 38 de ani, și soția sa, în vârstă de 41 de ani, și-au achiziționat un loc nou acolo sau doar caută.

Tot ce trebuie să știți despre Hope Ranch

Hope Ranch este o suburbie de coastă neîncorporată din Santa Barbara, California, situată în comitatul omonim. Este delimitată la est de Santa Barbara, la nord și la vest de zona  Noleta, iar la sud de Oceanul Pacific. La recensământul din 2000, zona avea o populație aproximativă de 2.200 de locuitori. Codurile poștale sunt 93105 și 93110, iar comunitatea se află în codul de zonă 805.

Hope Ranch este practic un cartier înstărit cu o puternică comunitate ecvestră. Aici se află 27 de mile de trasee de echitație, iar 10 la sută dintre locuitori sunt proprietari de cai, notează Wikipedia.

Meghan și Harry au început să caute noua casă încă din iulie

Presupusele eforturi de relocare ale cuplului au loc la două luni după ce a apărut știrea că reședința lor a fost ținta unor „vizitatori nedoriți”  în luna mai a acestui an.

Harry și soția sa s-au întors recent în California, după ce au traversat oceanul în august ca să participe la mai multe evenimente caritabile în Europa – și au rămas până în cea mai mare parte a lunii septembrie, după moartea neașteptată a Reginei Elisabeta a II-a. Ducele s-a grăbit să ajungă în Balmoral, Scoția, la bunica sa, deoarece a fost plasată sub „supraveghere medicală” pe 8 septembrie, dar Majestatea Sa a murit înainte de sosirea sa. El și Meghan au rămas în Anglia pentru înmormântarea Reginei din 19 septembrie.

Înainte ca vizita lor să se încheie, totuși, cuplul a avut interacțiuni cu Prințul William, Kate Middleton, Regele Carol al III-lea și alți membri ai familiei, despre care presa a relatat, având în vedere că au existat tensiuni majore de când cuplul a părăsit familia regală în ianuarie 2020, oficializând ieșirea în februarie a anului următor, prin renunțarea la prerogativele regale.

Prietenele lui Meghan speră în reconcilierea ei cu familia regală britanică

Oprah Winfrey și-a exprimat luna trecută speranța că familia regală își poate găsi pacea în perioada lor de doliu, considerând moartea lui Elizabeth o șansă de revenire și reconsiderare. „Când toate familiile se reunesc pentru o ceremonie comună, ritualul, există o oportunitate de a face pace”, a explicat jurnalista, în vârstă de 68 de ani, pentru Extra.

Mai târziu în aceeași lună, prietena lui Winfrey, Gayle King, a declarat pentru presa că „au fost eforturi de ambele părți pentru a îndrepta acest lucru”, dar dacă va exista vindecare rămâne „de văzut”, referindu-se, de asemenea, tot la reconcilierea dintre Harry și Meghan, pe de o parte, și familia lor din Regatul Unit.

Gazda „CBS This Morning”, în vârstă de 67 de ani, a adăugat: „Vă spun asta: a fost bine să-l văd pe Harry stând alături de familia lui”. Una dintre „cele mai dragi dorințe” ale reginei Elizabeta a II-a a fost ca nepotul ei să „reglezeze lucrurile” cu cei dragi, a dezvăluit recent autorul regal Robert Hardman.

Sursa foto: Instagram, Santabarbarahomes.com