Ducele de Sussex, în vârstă de 35 de ani și prințul William, în vârstă de 38 de ani, aveau 12, respectiv 15 ani, când mama lor a murit într-un accident de mașină la Paris.

Prințul Harry și Prințul William regretă că au întrerupt ultimul apel cu mama lor

În documentar, frații acum înstrăinați au dezvăluit că s-au distrat prea mult jucându-se cu verii lor la refugiul scoțian al reginei Elisabeta, Balmoral, și au întrerupt conversația cu prințesa Diana.

„Dacă aș fi știut că a fost ultima oară când voi vorbi cu mama mea despre lucrurile pe care le-aș face, i-aș fi spus”, a spus prințul Harry.

Ducele de Sussex s-a deschis și a povestit despre cât a plâns la moartea prințesei Diana, la mormântul ei pe 6 septembrie 1997.

„Deci, există, există o mare durere care trebuie încă descărcată. Nu există o zi în care eu și William să nu ne dorim să fi fost încă în preajmă și ne întrebăm ce fel de mamă ar fi acum și ce fel de rol public ar avea și care ar fi diferența pe care ar face-o”, a spus prințul Harry.

Prințul William a adăugat în documentar: „Nu vom vorbi din nou la fel de deschis și la fel de public despre ea”.

Prințul Harry, „un om nefericit”

Scriitorul britanic Tina Brown, care a scris „Cronicile Diana” în 2007 și a editat anterior Vanity Fair și Tatler, a insistat asupra impactul morții Dianei, precum și asupra faptului că fiul ei are un rol neclar în familia regală. Toate acestea l-au făcut pe Harry „un om nefericit”.

„Cred că rănile profunde ale morții mamei sale nu s-au vindecat niciodată. Și simțirea rolului său de al doilea fiu, faptul că și-a iubit cariera militară, dar apoi a plecat și nu și-a îndeplinit acel scop, toate acestea s-au adunat pentru a-l face un om foarte nefericit”, a declarat scriitorului. 

Dezvăluirile făcute de Prințul Harry

În cele din urmă, prințul Harry a dezvăluit la începutul acestui an ce impact a avut moartea mamei sale asupra lui. Mărturisirile au fost făcute în urma anunțului că el și soția sa, Meghan Markle, au demisionat din calitatea de membri seniori ai Familiei Regale.

View this post on Instagram

at tonight’s dinner for supporters of Sentebale in London Video © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

„Când mi-am pierdut mama în urmă cu 23 de ani, m-ai luat sub aripa ta”, a spus prințul Harry în timpul discursului său la un eveniment caritabil Sentebale.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp