Și-au petrecut săptămâna pe Micul Tresco, în Insulele Sciliei, cazați la Dolphin House, o proprietate frumoasă cu șase dormitoare deținută de Prințul Charles.

Este o destinație familiară pentru William, care a fost fotografiat acolo în 1989 împreună cu prințesa Diana, prințul Charles și fratele să Harry.

Aceasta nu a fost doar o călătorie nostalgică a familiei pentru William, întrucât într-o bună zi va moșteni Tresco, care face parte din Ducatul Cornwall-ului și este deținut de tatăl său, Ducele de Cornwall.

Prințul William, următorul la tron

Pe măsură ce prințul Charles își asumă tot mai multe din îndatoririle oficiale ale reginei, tot așa, William însuși se pregătește să joace un rol mai important în cadrul familiei și în „afacerile” familiei.

El a făcut mai multe călătorii în Ducat cu tatăl său, iar Charles l-a încurajat mult timp pe William să se intereseze de lucrările sale și de portofoliul său de terenuri, investiții financiare și proprietăți.

În ultimii ani, William și-a însoțit tatăl la întâlnirile Duchy of Cornwall, a intrat în afacere și l-a lăudat cu emoție pe tatăl său în documentarul ITV apărut anul trecut.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri