Probleme. Oana Roman a crezut că a avut noroc atunci când a cumpărat vila cu o mie mp de teren, dar… – Exclusiv

Probleme. Oana Roman a crezut că a avut noroc atunci când a cumpărat vila cu o mie mp de teren, dar… – Exclusiv
Pare că viața Oanei Roman e un șir lung de probleme. După ce recent s-a certat cu Marius Elisei, acum are altele pe cap.

Nici ea nu mai știe care-s mai grave. Oana și Marius au cumpărat în anii trecuți, când se înțelegeau perfect, o vilă în Pipera. Mai exact, în 2019. Până atunci, vedeta a locuit șapte ani într-un apartament pe care l-a vândut. Într-un interviu, după achiziție, Oana Roman mărturisea cât este de bucuroasă.

„Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am găsit o casa superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp. Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi, meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi”, a spus Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei au invetit mult în vila din Pipera

Anul trecut, Oana și Marius proaspăt împăcați după divorțul la notar, s-au pus pe amenajat. Ca un adevărat bărbat de casă, Marius Elisei a trebăluit toată vara: a cărat sacii cu ciment, a organizat, a aranjat curtea, dalele, a udat iarba. Finalul – unul remarcabil. Oana Roman a primit terasă la vila ei, o bucătărie de vară, și-a refăcut dressingul și alte spații de depozitare.

Acum aflăm că vila din Pipera are însă niște probleme serioase. Și anume, casa nu era racordată la sistemul de canalizare.

Vila Oanei Roman nu are canalizare

Oana Roman are noi probleme cu casa. Aceasta urmează să aibă canalizare prin fața casei ei, însă nu și în interior. Adică nu pe banii autorităților care au decis, în stil pur românesc, să „tragă” canalizarea pe stradă, dar nu să și racordeze imobilele care se găsesc pe parcurs.

„Se trage canalizare, dar bucata de la gard, pe sub gard, până la fosă și la puț, e pe barba noastră”, dezvăluie Oana Roman care nu e deloc mulțumită de strategia autorităților din Pipera.

Sursa foto / video: Instagram