Procesul Rețeaua Epstein. Imagini din avionul de lux al pedofilului miliardar. Ce a spus pilotul instanței

Procesul Rețeaua Epstein. Imagini din avionul de lux al pedofilului miliardar. Ce a spus pilotul instanței
În cadrul procesului ce se desfășoară de câteva zile la New York a fost audiat și pilotul aeronavei „Lolita Express”, ce a aparținut lui Jeffrey Epstein. Vă arătăm imagini dintr-un avion în care au zburat președinți, prinți și vedete de la Hollywood spre vilele cu „fetițe” ale lui Epstein.

Așa cum deja se știe, a început procesul în care Ghislaine Maxwell, fosta iubită și ulterior parteneră de prostituție, este judecată pentru fapte grave. Femeia e acuzată că racola fete, unele minore, pentru Jeffrey Epstein, iar acesta le plasa unor oameni importanți din înalta societate. Miliardarul pedofil s-a sinucis în august 2019 într-o închisoare din Manhattan, după ce s-a declarat vinovat în procesul în care era acuzat de abuzul unor minore, dintr-o „vastă rețea”. Avioanele sale au fost întotdeauna considerate locuri ale abuzurilor.

De-a lungul anilor, FBI a identificat zeci de presupuse victime ale abuzurilor. Una dintre ele a afirmat că a fost abuzată în „spațiul aerian internațional în avioanele private ale lui Epstein”. Se presupune că acesta abuza minorele în zborurile dintre New York și Palm Beach.

Prima care a dezvăluit Rețeaua lui Epstein a fost Virginia Giuffre Roberts (foto), în anul 2015. Atunci ea a deschis un proces împotriva miliardarului, susținând că acesta și Ghislaine Maxwell au recrutat-o ​​ca „sclavă sexuală” la vârsta de 15 ani. Virginia susține că a fost abuzată sexual ani la rând în avionul lui privat, precum și în reședințele sale din New York, New Mexico și Florida.

Înainte de a arăta ce declarații a făcut marți, 1 decembrie, în fața judecătorului, unul dintre piloții lui Epstein, vă prezentăm aeronava luxoasă Gulfstream G550, una din cele 3 deținute de proxenetul unor președinți, prinți, politicieni, oameni de afaceri, actori.

Avion vândut pentru a despăgubi victimele pedofilului

Un avion luxos, care odată aparținea miliardarului pedofil Jeffrey Epstein, a fost scos la vânzare, anul trecut, în Florida, pentru suma de 16,9 milioane de dolari. Banii obținuți din vânzarea avionului se vor adăuga averii lui Epstein, pentru care cer daune morale importante, în instanță, mai multe femei care l-au acuzat pe acesta de abuz sexual.

Avionul include 16 locuri pentru pasageri, o bucătărie și două toalete, conform firmei care se ocupă de vânzare.

Avionul G550 a fost reamenajat în 2017, cu un interior nou și a fost repictat pe exterior cu un „albastru de elită cu accente albe și gri” în 2018, conform datelor din lista de vânzare.

Miliardarul a deținut cel puțin trei avioane private: un Boeing 727 cunoscut sub numele de „Lolita Express”, un Gulfstream IV și cel din fotografii, Gulfstream G550.

După cum au descoperit anchetatorii, cele mai multe zboruri efectuate au fost între aeroporturi situate în apropierea locuințelor lui Epstein, în Palm Beach, pe insula Little St. James, un loc din Insulele Virgine, Manhattan și Paris.

În noiembrie 2018 avionul a avut o călătorie misterioasă, de la Paris la Bratislava și s-a întors în doar cinci ore. O altă întoarcere rapidă este înregistrată pe 22 martie 2019, de la Paris la Viena, în doar cinci ore. Listele care înregistrează dacă Epstein sau alți pasageri au fost la bordul zborurilor nu au fost făcute publice.

Pilotul audiat în proces a dat nume de oameni importanți

Pilotul aeronavei „Lolita Express” a mărturisit în timpul procesului lui Ghislaine Maxwell că a zburat cu președinți, prinți și vedete de la Hollywood, invitați ai lui Epstein.

Foto: Daily Mail a publicat un colaj de fotografii cu avionul lui Epstein, Lolita Express

Larry Visoski a declarat marți instanței că își amintește că Printul Andrew, Bill Clinton , Donald Trump și Kevin Spacey s-au numărat printre pasageri. În timpul interogatoriului, a fost întrebat dacă își amintește în mod deosebit și de alți pasageri. Pilotul Visoski a spus că a mai avut ca pasageri celebri pe actorul Chris Tucker și violonistul Itzhak Perlman. De asemenea, el și-a amintit că a cunoscut-o pe victima Virginia Giuffre în anii 1990.

În schimb, Ghislaine Maxwell neagă acuzațiile și spune că este folosită ca țap ispășitor pentru faptele lui Jeffrey Epstein, care a s-a sinucis în închisoare în august 2019.

Președintele Clinton, dese întâlniri cu Epstein chiar la Casa Albă

În ediția de ieri, Daily Mail a făcut o dezvăluire importantă despre relația fostului președinte Bill Clinton cu miliardarul pedofil Jeffrey Epstein. Jurnaliștii au obținut, în exclusivitate, date din registrul de intrări la Casa Albă din perioada anilor din primul mandat a lui Clinton. Conform lor, Epstein l-a vizitat pe Clinton de 17 ori în anii 1993, 1994 și 1995.

Presa de peste ocean a scris des despre prietenia lui Clinton cu Epstein, despre faptul că l-a transportat pe fostul președinte cu avionul său privat „Lolita Express” de zeci de ori după ce acesta a părăsit Casa Albă.

Președintele Bill Clinton este fotografiat în avionul Lolita Express cu Ghislaine Maxwell în anul 2002, deci la mulți ani după ce își încheiase mandatul.

Când Epstein s-a spânzurat în închisoare după arestarea sa în 2019, Bill Clinton a susținut că nu știa „nimic despre infracțiunile teribile” pe care prietenul său le-a comis. Nu a dat nicio explicație credibilă despre fotografia în care apare împreună cu o fată de 22 de ani, din Rețeaua Epstein, care îi făcea masaj în timp ce el stătea pe un fotoliu.

Tot presa anglo-americană a subliniat că vizitele la Casa Albă au avut loc în același interval de timp în care Ghislaine Maxwell este acuzată că a recrutat fete minore pentru Epstein.