Profeții. Predecesorii lui Nostradamus au prevăzut viitorul omenirii. Iată dovada!

Profeții. Predecesorii lui Nostradamus au prevăzut viitorul omenirii. Iată dovada!
Mulți sunt cei care se ghidează după spusele celebrului Nostradamus sau ale Babei Vanga. Dar au existat mulți alți clarvăzători ale căror predicții sunt uimitoare.

Acești profeți au vorbit despre lucruri fantastice, care s-au întâmplat, însă sunt puțini cei care știu cine au fost.

Predecesorii lui Nostradamus. Au prevăzut viitorul omenirii, deși mulți nu au auzit despre ei

Unul dintre cei care au uimit lumea este Sfântul Nilus, un călugăr care a trăit în secolul al V-lea și a fost ucenic al Sfântului Ioan Gură de Aur. Acesta a vorbit la un moment dat despre omenire, susținând că după anul 1900, oamenii vor deveni de nerecunoscut.

Sfântul părinte a spus că bărbații și femeile vor începe să se îmbrace la fel, iar mintea lor va deveni tulbure din cauza patimilor trupești. Un alt clarvăzător celebru, care a făcut predicții privind cel de-al Treilea Război Mondial a fost un bărbat cu origini nemțești, Irlmaier.

„Un nou război izbucnește brusc în Orientul Mijlociu. Marile forțe navale se confruntă cu ostilitatea în Marea Mediterană şi situația este tensionată. Dar scânteia este aprinsă în Balcani. Văd un om puternic căzând. Un pumnal însângerat stă lângă el. Doi bărbați îl ucid pe al treilea de rang înalt. Au fost plătiți de alții.

Unul dintre criminali este un om negru, scund, celălalt puțin mai înalt, cu părul viu colorat. Cred că va fi în Balcani, dar nu pot spune exact. […] Imediat răzbunarea vine de peste apa mare. Cu toate acestea, dragonul galben invadează Alaska și Canada în același timp. Dar nu merge prea departe. Apoi, plouă cu un praf galben. Când orașul de aur este distrus, începe…”, a declarat el în 1950.

Mitar Tarabich a prezis mai multe evenimente legate de Serbia

Între anii 1829 și 1899 a trăit și Mitar Tarabich, un alt profet, originar din Serbia, care a prezis evenimente importante legate de Serbia în anii 1930, 1940 și de al Doilea Război Mondial. „După [Tito] pământul nostru va fi guvernat de un fel de comisie, dar nu va mai fi niciodată așa cum a fost.

Chiar dacă oamenii din împărăția noastră vor uita de sărăcie și foamete, fratele va începe să urască și să gândească rău despre frate… Sârbii se vor separa unii de alții și vor spune că nu sunt sârbi.”, au fost cuvintele acestuia. Și tot el a spus că oamenii  „vor călători în alte lumi pentru a găsi acolo deșerturi fără viață…”.

Sursă foto: stiridinlume