Proștii lumii la război. Mori de râs, e cel mai tare banc!

Proștii lumii la război. Mori de râs, e cel mai tare banc!
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Bulă în armată. Cum se vedea pe fața lui că-i idiot colonelul se hotărăste să nu-i dea pe mână o pușcă adevărată, de frică să nu facă tâmpenii. Ca să nu se simtă discriminat, îi dă un băț lung și-i zice:

– Bulă, de azi asta e pușca ta. Vezi că e o puscă specială. Când vrei să tragi o îndrepti spre inamic și strigi tare „pușchi pușchiii”.

Adună colonelul ceilalți soldați și le spune:

– Bă, vedeți că i-am dat idiotului de Bulă un băț în loc de puscă. Dacă îl vedeți că îndreaptă bătui spre voi și strigă „pușchi pușchiii” să cădeți de parcă v-ar fi împușcat.

Câteva zile Bulă mândru, îi împușcă pe toți. Vine războiul. Bulă în prima linie. La un moment dat rămâne singur când deodată apare un tanc. Bulă ridică bătul: „pușchi pușchiii”. Tancul nimic. Se apropia mereu. Bulă iar „pușchi pușchiii”. Tancul nimic.

Vine și ajunge lângă el. Bulă, aproape leșinat de frică cu o voce stinsă: „pușchi pușchiii”. În momentul ăla tancul se oprește, scoate unul tot cu mutră de idiot capul prin turelă și strigă cât îl țineau plămânii:

– Tanchi tanchiii!!!