Puiuții lui Cabral și ai Andreei, într-o fotografie de senzație. Tăticul a căzut la datorie!

Puiuții lui Cabral și ai Andreei, într-o fotografie de senzație. Tăticul a căzut la datorie!
La doar săptămâni de când a devenit tată de băiat, Cabral a făcut gestul pe care-l așteptau toți prietenii din online.

Cabral și Andreea și-au dorit enorm de mult al doilea copil și Divinitatea le-a făcut acest dar minunat. A venit pe lume un băiețel sănătos, care a primit nota 10 la naștere.

Puiuții lui Cabral și ai Andreei, într-o fotografie de senzație. Tăticul a căzut la datorie!

Vedeta ProTV, Cabral, a decis că a venit vremea să vadă toată lumea ce băiat minunat i-a făcut nevasta. Drept urmare, a postat o imagine emoționantă cu el, micuțul și Namiko. Prezentatorul apare cu cei doi în pat și este extrem de protector. Toți par că dorm, iar Andreea i-a fotografiat.

Bineînțeles, Cabral a postat poza și a făcut și o scurtă prezentare, care i-a amuzat pe prietenii săi din online.

„Eu parcă mă pregătesc să-i mănânc pe amândoi”

„Leagăn (mă rog, Ragnar) stă ca micul pe grătar. Namiko e singurul copil de 3 ani cu 41 la picior. Sau cam așa se vede în poze… Eu parcă mă pregătesc să-i mănânc pe amândoi. Andreea Ibacka ne face poza”, a scris Cabral pe contul său de Facebook.

Soții s-au certat pe numele copilului

Nici până acum Cabral și Andreea nu au dezvăluit numele micuțului, însă a spus că au avut ceva discuții pe seama acestuia. După ce micuțul a venit pe lume, Cabral a relatat scena alegerii numelui.

“Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este Ragnar. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină: Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”, a scris atunci simpaticul prezentator.

„E a treia oară. Și tot leșinat și plâns…”

Micuțul Andreei Ibacka și a lui Cabral a venit pe lume pe 5 octombrie și este cel de-al treilea copil al prezentatorului. Sigur, bucuria imensă a venit mai ales din faptul că este băiat.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris atunci Cabral pe rețelele de socializare.

După cum se vede, și-a revenit și acum e un tătic responsabil care, însă, nu vrea să spună încă numele din certificatul de naștere al fiului.

Sursă foto: instagram, facebook