Raed Arafat, amenințat cu moartea: ”Eu o să te îngroap alături de un porc!”

Raed Arafat, amenințat cu moartea: ”Eu o să te îngroap alături de un porc!”
Doamne, unde s-a ajuns! Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a fost amenințat public cu moartea de către un adept al teoriei conspiraţiei care nu crede în existența noului COVID-19. Mesajul a devenit viral foarte repede și a strâns mii de reacții, unele pro, unele contra.

Medicul Raed Arafat a fost amenințat cu moartea de către un internaut. Mai rău este că mulți au fost de accord cu acesta, scrie antena3.ro.

Raed Arafat, amenințat cu moartea

Un internaut (Raul Coltor), a postat un mesaj amenințător la adresa lui Raed Afafat.

”În baza articolului 55 din Constituția României , declar public :

Având în vedere că Raed Arafat  este condamnat la moarte în Palestina , este un terorist  și datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetățenilor români (trafic de organe Mossad) , EU , Coltor Raul Nicolae , prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Țării și a Poporului Român!

Domnule Raed Arafat ! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormant de Piatră !

Te somez sa parasesti acest teritoriu inainte de intalnirea noastra !

Game over zdreanțo!”, scrie bărbatul pe Facebook.

Postarea a fost publicată pe Facebook luni seară (13 iulie), iar pâna marți dimineață avea deja peste 1.100 de reacţii şi fusese distribuită de peste 1.500 de ori.”

Cine l-a amenințat pe Raed Arafat

Raul Coltor un adept al teoriei conspiraţiei și nu crede în existența noului COVID-19.

”In atentia oamenilor si persoanelor fizice !

In contextul in care se incearca implementarea globalizarii , controlului total asupra oamenilor va aduc la cunostinta urmatoarele :

Din experienta profesionala va comunic ca mostrele prelevate sub pretextul covid ajung si in alte baze de date . In cazul de fata , este vorba de ADN . Aceste mostre constituie o baza de date globala care va fi folosita impotriva oamenilor , astfel :

Odata digitalizat sistemul , pe baza mostrelor adn si cu ajutorul recunoasterii faciale , “ tinta = cetateanul “ va deveni o victima sigura , lipsita de aparare ! ADN-ul este transmisibil ! Inscenarile , abuzurile si ilegalitatile la adresa cetateanului si dreptului omului vor deveni o normalitate! Strategia este identica ca in cazul furtului de identitate . Identitatile voastre sunt folosite de ani de zile in diverse scheme !”, a postat internautul.