Raluca Bădulescu va devora la ”Bravo, ai stil!” o concurentă proaspătă

Raluca Bădulescu va devora la ”Bravo, ai stil!” o concurentă proaspătă
"Bravo, ai stil! Celebrities” a început în forță. Olga Verbițchi a fost descalificată, dar Raluca Bădulescu va avea ce devora. O nouă concurentă intră în competiția despre stil: este vorba despre Viviana Sposub.

Emisiunea de mare succes „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D a început un nou sezon, cu jurați noi și concurente ambițioase. Olga Verbițchi a fost descalificată și s-a scuzat că a trecut printr-o dramă. În locul ei a apărut o nouă concurentă, Viviana Sposub.

Olga Verbițchi a fost descalificată și s-a scuzat că a trecut printr-o dramă. În locul ei a apărut o nouă concurentă, Viviana Sposub.

Raluca Bădulescu va devora la ”Bravo, ai stil!” o concurentă proaspătă

Raluca Bădulescu este jurata de temut de la show-ul de televiziune ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. Sunt concurente frumoase și obișnuite cu platourile de filmare. Să vedem dacă au și stil. Ne vor spune jurații.

“Bravo, ai stil! Celebrities” se află la al șaptelea sezon. Show-ul a debutat miercuri, 8 septembrie, de la 22:30, la Kanal D! Nouă concurente vor să câștige titlul de cea mai stilată vedetă. Concursul este urmărit de mii de fani care nu mai au răbdare să învețe cum trebuie să arate o femeie care știe să se poarte și să se îmbrace.

Trebuie să îi impresioneze pe cei trei jurați: Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu.  Cele 9 concurente sunt: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță, Ruxi, Sensy, Otniela și Ioana Filimon, plus nou-venita Viviana Sposub.

Cine este Viviana Sposub

O nouă concurentă intră în competiția despre stil: este vorba despre Viviana Sposub. A venit de la Botoșani, acolo unde a absolvit Liceul de Artă “Ștefan Luchian”. La București, a terminat Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. S-a îndreptat către televiziune. A fost concurentă la „Ferma vedetelor”, acolo unde s-a îndrăgostit de George Burcea, dar am văzut-o și la „Vorbește lumea”, ca asistentă. Acum Viviana a părăsit postul Pro Tv și s-a alăturat echipei de la Kanal D.

Tânăra este pasionată și de muzică. A urmat cursuri de piano și canto timp de 12 ani. Despre participarea la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub spune că și-a dorit dintotdeauna să facă parte din acest proiect TV.

“Am încredere în mine. Voi lua doar tot ce e mai bun din această experiență, indiferent de ceea ce se va întâmpla pe parcus. Am urmărit emisiunea, însă nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aici. Când mi s-a propus să fac parte din acest proiect, am zis de ce nu!?”, a spus Viviana Sposub.

Emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities” este difuzată de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D.