Ramona Olaru a mers până la capăt. A făcut mișto de Răzvan și Dani fără rezerve

Ramona Olaru a mers până la capăt. A făcut mișto de Răzvan și Dani fără rezerve
Transparentă ca întotdeauna, Ramona Olaru a strălucit în ediția specială iUmor, iar juriul a fost pur și simplu fascinat de blondă.

Este pentru a doua oară când Ramona Olaru se face remarcată la emisiunea iUmor. A făcut o treabă extrem de bună.

Ramona Olaru a mers până la capăt. A făcut mișto de Răzvan și Dani fără rezerve

Este pentru a doua oară când asistenta lui Răzvan și Dani face furori la emisiunea iUmor. Invitată în ediția specială de 1 decembrie, Ramona Olaru a întruchipat-o pe celebra curtezană din Bucureștiul interbelic Mița Biciclista și și-a intrat foarte bine în rol. Iar ironia la adresa lui Răzvan și Dani a stârnit hohote de râs: „Eu eram un copil când a început Neatza cu Răzvan și Dani la Antena 1. E atât de veche emisiunea asta încât se putea numi lejer Neatza cu Radu și Beligan”.

Daniela Crudu și Mihai Bendeac au intrat în gura Miței Biciclista

Printre cei cărora Ramona Olaru le-a pus „gând rău” s-a numărat atât Daniela Crudu, cât și Mihai Bendeac. „Daniela Crudu este una dintre influencerițele care sunt atrase de credință. Și ăsta este un lucru minunat. Încă nu are copii, dar și-a luat un peștișor auriu cu care merge peste tot. Asta înseamnă dragoste până la urmă.

Nu m-ar mira ca într-o zi să-și ia peștele și să meargă cu el chiar și la biserică. Ar merge chiar și la Muntele Athos, dar acolo nu au voie femeile. Este chemarea muntelui. Tu înțelegi, Mihai (n.r. Bendeac), toată ziua ești pe Muntele lui Venus. Dar vezi că și acolo, după 40 de ani, s-ar putea să ai nevoie și de rugăciune”, au fost câteva din replicile tăioase ale Miței Biciclista.

N-a scăpat nici Adelina Pestrițu

În gura Ramonei Olaru a intrat și Adelina Pestrițu, dar și Șerban Copoț care s-a distrat de minune și a apreciat umorul iubitei lui Cătălin Cazacu. „Oana Zăvoranu s-a mai luat și de Adelina Pestrițu, ceea ce mi se pare greșit. Nu oricând o femeie ca Adelina merge să te reprezinte în străinătate la cel mai înalt nivel.

A avut o întâlnire bilaterală cu Kim Kardashian. Mă rog, mai mult laterală, pentru că așa a stat în poză. Kim este cea mai cunoscută influenceriță de pe glob. Cea mai bună dovadă că un fund mare compensează oricând un creier mic. Degeaba ai vorbele la tine dacă ai fundul ca Șerban Copoț. Când se așează pe scaun stă direct pe rinichi”, a mai spus Ramona.

Sursă foto: antena