Ramona Olaru, pusă la respect de noul iubit

Ramona Olaru, pusă la respect de noul iubit
A suferit enorm după despărțirea de Cuza de la Noaptea târziu, dar acum viața ei a luat o întorsătură fericită. Ramona Olaru iubește din nou.

După ce s-a tot plâns că este singură, Ramonei Olaru i-a surâs norocul. Aceasta a scăpat porumbelul în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru, pusă la respect de noul iubit

Simpatica Ramona Olaru e fericită și și-a găsit un echilibru. Coprezentatoarea emisiunii Splash. Vedete la apă și-a găsit iubit. Chiar dacă a ținut totul la secret, blonda s-a dat singură de gol în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Aceasta a mărturisit că nu mai e la fel de liberă ca până acum.

Într-o discuție legată de petreceri, aceasta a afirmat că nu mai e lăsată să danseze pe mese. La rândul său, Răzvan a dat câteva indicii privind noua relație a colegei sale. ”Păi, da, înainte tu încuiai, tu descuiai, acum e altă treabă”, a spus prezentatorul.

De ce s-au despărțit Ramona și Cuza

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea târziu au avut o relație cu suișuri și coborâșuri care, în final, a dus la o despărțire. În cadrul unui podcast, Cuza a explicat ce s-a întâmplat între cei doi și de ce au ales să meargă pe drumuri diferite. ”Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea.

Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare.

Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a afirmat acesta. Acum toată lumea s-a liniștit, pentru că și tânărul s-a îndrăgostit lulea de o chinezoaică superbă, gamer de meserie, care-i face zilele frumoase.

Sursă foto: spynews, instagram