Răspunsul lui Reghecampf despre relația Anamaria-Dan Alexa: „Nu m-a înșelat”. A existat însă și un „dacă”…

Răspunsul lui Reghecampf despre relația Anamaria-Dan Alexa: „Nu m-a înșelat”. A existat însă și un „dacă”…
În interviul cu Măruță, Laurențiu Reghecampf a vorbit destul de mult și despre episodul lovirii lui Dan Alexa de către Anamaria Prodan, după pierderea unui meci la Giurgiu. A spus că a fost momentul în care a suferit din dragoste. Mult.

“M-a deranjat foarte tare scandalul cu Alexa. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva”, i-a spus Reghecampf lui Cătălin Măruță.

Atunci a avut discuții cu Anamaria, au fost explicații. I-a cerut soției să se potolească, să nu treacă peste o limită. Despre Alexa a spus că a fost un „gentleman”, că nu a răspuns la lovitură, el nu ar fi putut reacționa așa. Apoi au fost filmările, care l-au durut.

Măruță l-a întrebat direct dacă el crede că Ana l-a înșelat.

„Nu m-a înșelat. Dar și dacă ar fi făcut-o, n-aș spune niciodată. E mama lui Bebe”, a spus ferm Reghe.

Care e relația lui cu Dan Alexa, a mai vorbit cu el?, a fost o altă întrebare a lui Măruță.

Reghecampf a spus că nu are nimic cu el, chiar i-a mulțumit despre cum a reacționat față de gestul Anei. Au mai vorbit de 2-3 ori de atunci, la telefon și doar pe probleme de fotbal.

Anamaria a supărat-o rău pe soacră cu declarațiile ei

Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre boala mamei sale, diagnosticată în această perioadă dificilă a vieții lui, când se află în plin divorț și scandal cu fosta soție.

A spus că a suferit enorm în momentul în care a aflat diagnosticul mamei sale, însă a făcut și face tot posibilul ca să o salveze. Au mers la investigații și tratament în clinici din București, Craiova, inclusiv în Turcia. Potrivit spuselor sale, mama sa, Magda, suferă de cancer mamar. Starea de sănătatea a femeii s-a îmbunătățit acum, după ce a fost operată, a făcut niște ședințe cu citostatic, iar acum urmează cele de radioterapie. Antrenorul speră ca luna aceasta să se termine aceste probleme.

Mama stă la ferma lui din Snagov, acolo unde crește peste 1.000 de animale de tot felul: oi, vaci, capre, păsări. Toți din familie au astfel mâncarea asigurată și sunt siguri că au în farfurie produse sănătoase.

Laurențiu Reghecampf a mai spus că relația dintre mama lui și Anamaria s-a deteriorat. Femeia e îndurerată și supărată pe Ana pentru ceea ce declară prin presă despre fiul ei. ”Este supărată pentru că știe adevărul. A stat cu noi în casă mult timp”, a spus antrenorul.

Recomandarile noastre