Răsturnare de situație în povestea de amor dintre preot și enoriașa măritată. Mai ceva ca în telenovele!

Răsturnare de situație în povestea de amor dintre preot și enoriașa măritată. Mai ceva ca în telenovele!
Ce face acum Alexandra, enoriașa care s-a iubit cu preotul din Iași? Totul a luat o altă întorsătură, chiar acum când soțul pe care l-a înșelat se află în pușcărie. 

Povestea amorosă din Iași, dintre un preot și o enoriașă, ambii căsătoriți, s-a sfârșit prost pentru toți cei trei. Soțul înșelat a ajuns la închisoare, preotul este anchetat de mai marii bisericii și nu mai poate sluji, iar femeia pe care au împărțit-o o perioadă a trebuit să revină în casa în care a mâncat bătaie de la bărbatul ei.

Ce face acum Alexandra, enoriașa care s-a iubit cu preotul din Iași

Mai ceva ca-n telenovele! Despre trio-uri conjugale se aude destul de des, dar foarte rar unul dintre cei implicați în aventura amoroasă este preot. Toată suflarea din Scobâlțeni, județul Iași, a fost șocată când a auzit că parohul care slujește la ei în sat s-a „încurcat” cu o enoriașă.

Oamenii au aflat la sfârșitul lunii iulie că preotul Bogdan Orzetic (46 de ani) avea o relație amoroasă cu Alexandra (26 de ani), soția lui Gheorghe Nicăi-Scrijan, un fermier de 52 de ani. Soțul încornorat era plecat în străinătate la muncă când s-a produs apropierea dintre amorezi, însă când a revenit în satul din Iași nu i-a plăcut deloc ce a găsit.

Soțul încornorat a vrut bani de la preot, ca să „uite” relația cu soția sa

A fost „ajutat” de o rudă să-și dea seama că cei doi sunt mai mult decât preot și enoriașă și a trecut și el la fapte. Nu s-a mulțumit doar să-l muștruluiască pe omul bisericii, ci i-a cerut și o sumă importantă de bani, pentru a nu divulga infidelitatea. Nicăi i-a cerut acestuia 20.000 de euro, însă în urma negocierilor, cei doi s-ar fi înţeles asupra sumei de 10.000 euro pentru ca situaţia să fie uitată.

Preotul a jucat la două fronturi, pentru că a anunțat și poliția despre povestea cu amanta și despre ce avea să se întâmple cu banii. Astfel, oamenii legii au intrat pe fir și, în momentul în care Nicăi s-a întâlnit cu preotul, a fost organizat flagrantul, iar şantajistul a fost ridicat şi băgat în arest. S-a ales, așadar, cu 30 de zile de arest preventiv pentru șantaj și violență.

Însă, nici soția Alexandra nu a scăpat de furia bărbatului, acesta pedepsind-o cu o corecție fizică zdravănă!. Ulterior, femeia a depus plângere la poliție și a cerut ordin de protecție împotriva soțului violent, oamenii legii avizând cererea pentru o perioadă de șase luni.

Gheorghe Scrijan-Nicăi nu este la prima abatere, el având deja probleme cu legea. În 2018, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata a 4 ani termen supraveghere, pentru folosire sau prezentare cu rea-credință de documente false, inexacte sau incomplete care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată. Nicăi a fost obligat să plătească peste 17.000 de lei către Agenţia de Plăti şi Intervenţie şi Agricultură, precum şi să muncească 60 de zile în folosul comunităţii.

„Îmi plăceau ochii lui albastri”

Într-un interviu pentru bzi.ro, Alexandra mărturisea că s-a iubit cu preotul din sat pentru că i-a plăcut cum arată, mai ales ochii lui albaștri. „Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie. Atunci m-a întrebat cum sunt cu soțul meu, dacă avem relații, ce facem, cum facem. Nu știu de ce, dar i-am spus. Îmi plăcea, așa, să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place”, a spus Alexandra.

Apoi, au început să vorbească tot mai mult și mai multe la telefon, iar aventura să fie în floare. „Vorbeam la telefon cu el și la fel îi povesteam ce făceam cu soțul seara. După, ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată, așa … A fost ca o joacă. Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost. Ne-am întâlnit și … s-a ajuns unde s-a ajuns”, a povestit tânăra.

Soția infidelă s-a întors în casa bărbatului ei

După ce soțul ei a bătut-o din cauza infidelității, femeia a ajuns în grija DGASPC Iași. Perioada a expirat, iar Alexandra a revenit „în brațele” agresorului ei. S-a întors la casa din Podul Iloaiei, însă soțul violent se află încă după gratii. Nu se știe deocamdată ce va fi când se vor revedea, însă tânăra de 26 de ani pare că este una dintre numeroasele femei care, din neputință, revin la soții lor agresori, chiar dacă știu ce soartă le așteaptă.

„S-a întors acasă, la Scobâlțeni. Cred că o să se împace cu soțul, nu știm. Oricum, el cred că o să fie închis ceva vreme, nu are unde să se ducă. La părinții ei nu are condiții, nu pleacă de la Scobâlțeni nici dacă o mai bate” a declarat un vecin, conform kanald.ro.

Se pare că și socrii Alexandrei, care au fost foarte supărați pe aceasta, și-au iertat nora. „Ai lui nu au vrut să o mai primească. Erau supărați că el a intrat la pușcărie din cauza ei, dar acum s-au liniștit. E și copilul la mijloc, de asta cred că este liniște” a mai explicat vecinul.