Răzvan Simion e fără de scăpare. Ce a putut face pentru iubita lui

Răzvan Simion e fără de scăpare. Ce a putut face pentru iubita lui
Pe cât de mult a ținut-o secretă, pe atât de mult o iubește. Unii zic că se aud, în depărtare, clopotele de nuntă. Până acolo însă, bărbatul a reușit să șocheze cu ce a făcut.

Răzvan Simion e fără de scăpare. Ce a putut face pentru iubita lui. Dacă de ziua lui au plecat într-o vacanță exotică, de ziua ei, au stat aproape de pat. Și, pare-se, au depășit orice rezerve, s-au și fotografiat ca atare.

Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o arhitectă. După blonda de Lidia Buble, s-a ales cu o brunetă, de care e îndrăgostit total. Recent, o postare făcută pe Instagram a stârnit multe gânduri și semne de întrebare în rândul fanilor.

Ce face Răzvan Simion pentru iubita lui

Moderatorul TV a publicat o fotografie alături de iubita lui, Daliana Răducan în timp ce se îmbrățișau, lângă pat. „Din multe vieți… mulți ani pentru aceasta viață!”, a scris Răzvan Simion în dreptul fotografiei cu iubita lui, pe care a distribuit-o pe rețelele de socializare.

Daliana lui Răzvan s-a bucurat de cea mai frumoasă zi de naștere din viața ei. A petrecut-o la poalele munților, savurând un pahar de șampanie și proiectând un viitor alături de Răzvan Simion. „Doar bine… 31 de ani, azi”, a scris și Daliana Răducan pe Instagram.

Cu cine se iubește Răzvan Simion

Vedeta TV trăieşte o mare iubire alături de Daliana. Bruneta este arhitect şi a făcut parte din echipa emisiunii Visuri la cheie, de la Pro TV. Prima dată cei doi au fost surprinși într-o escapadă în Istanbul, acum exact un an. După ce s-au ascuns cu lunile, între timp cei doi au început să se afișeze în ipostaze tandre, chiar pe străzile Capitalei.

Pe de altă parte, Daliana a intrat serios și bine în viața lui Răzvan. Ea i-a cunoscut copiii și are o relație foarte bună cu fiica adolescentă a faimosului prezentator.