Probabil, Răzvan Simion încă suferă că s-a despărțit de Lidia Buble și nu suportă să o vadă din nou îndrăgostită, la brațul altui bărbat. Mulți au așteptat momentul unei noi întâlniri la TV între cei doi foști iubiți, de azi, 1 octombrie, dar interviul a fost luat de Dani Oțil.

Răzvan Simion nu a dat ochii cu Lidia și Cornel Ilie în această dimineață

Lidia Buble și Cornel Ilie au venit la Neața pentru a-și lansa piesa ”Vino, du-te”, care deja s-a bucurat de un succes imens. Mulți așteptau reacția lui Răzvan Simion, fostul partener, iar aceasta a fost una total neașteptată: nu a fost prezent în studio. Prezentatorul a ales să plece din studio.

„Piesa a intrat pe radio până să fie gata. Ne-a prins foarte pe nepregătite. Era piesa pe radio, dar nu se găsea pe nicăieri. A creat o nevoie în plus. Toată lumea dorea cea ce nu putea sa aibă. Clipul e extrem de natural”, a declarat Cornel Ilie la Neața.

Răzvan Simion a plecat din studio ca să nu o vadă pe Lidia Buble

„Nu te-am mai vazut de mult timp”, i-a spus Dani Lidiei Buble.

Răspunsul vedetei a venit imediat: ”Păi, dacă nu mai suntem vecini!”

În legătură cu piesa, Lidia Buble a precizat că și-a dorit de mult timp să facă o piesă cu Vunk, însă abia acum „s-au aliniat planetele” și au reușit.

Cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble a fost chiar prezentatorul de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani. Chiar dacă au încheiat relația, Lidia Buble și Răzvan Simion continuă să colaboreze pe plan profesional.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.  Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept„, a transmis Răzvan la momentul respectiv.

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri