Răzvan Simion și-a cusut buzunarele și spune că e o decizie finală: Nu-i va cumpăra fiicei sale mașină

Răzvan Simion și-a cusut buzunarele și spune că e o decizie finală: Nu-i va cumpăra fiicei sale mașină
Răzvan Simion se mândrește cu o frumusețe de fată și a vorbit despre planurile de viitor ale Iancăi. Tânăra e hotărâtă ce să facă cu viața sa.

Ianca Simion e mai decisă ca niciodată să plece să studieze în altă țară, dar încă nu știe unde. „O să vreau să trăiesc afară”, a afirmat Ianca Simion. Prezentatorul spune că își susține fiica necondiționat, pentru că vrea să fie fericită și nu-i pune nici o piedică.

„Bine, nici mie nu-mi displace să mă pensionez în Spania”

„Trebuie să se hotărască. Schimbă locațiile foarte des. Ultima a rămas Barcelona. Plus-minus o oră, tot atât durează drumul și până la Timișoara. Deci, ne descurcăm. Acum, să vedem cum se vor așterne lucrurile. De la toamnă, vedem. Bine, nici mie nu-mi displace să mă pensionez în Spania. De aia, eu o încurajez. Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă.

„E o chestie interesantă, mult peste ce făceam noi la anii ei”

Ne-am sfătuit. Ne veneau diverse idei. Nu este o situație în care să avem foarte multe informații. Îi lăsam pe cei care se ocupa de așa ceva. Sunt o grămadă de filiere, de consilieri vocaționali. Oameni care te învață cum să aplici la universitățile de afară, cum să-ți faci dosarul.

Ce anume să incluzi în el, ce activități extracuriculare să faci. E o chestie interesantă, mult peste ce făceam noi la anii ei”, a afirmat Răzvan Simion. Iancăi îi place foarte mult psihologia, pentru că vrea să creeze „legături cu oamenii”.

„Dar dacă ea vrea să plece din țară, n-are rost să ne împovărăm bugetul familiei cu o mașină”

Pentru că nu-i place să arunce cu banii, Răzvan consideră că nu e cazul să-i cumpere mașină Iancăi, dacă vrea să plece din țară. „Urmează examenul, a terminat școala de șoferi și probabil că asta este primul pas. Dar dacă ea vrea să plece din țară, n-are rost să ne împovărăm bugetul familiei cu o mașină. Afară, sistemul de transport în comun este foarte ok”, a mai spus prezentatorul.

Recomandarile noastre