Reacția lui Vlad Gherman la aflarea veștii despre fosta iubită. „Cred că ești însărcinată”

Reacția lui Vlad Gherman la aflarea veștii despre fosta iubită. „Cred că ești însărcinată”
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au separat de ceva timp, iar acum fiecare are un alt suflet pereche alături. Vlad a suferit cel mai mult după despărțire, dar de când are o nouă iubită, e mult mai bine.

Pe de altă parte, Cristina Ciobănașu formează un cuplu de ceva vreme cu Alexandru Mureșan. Cei doi își exprimă iubirea pe rețelele de socializare. Iar fanii, evident, se așteaptă și la vești „picante”. Iar dacă nu vin, e loc de interpretări. Poate o sarcină  se arată la orizont?

De curând, fosta iubită a lui Vlad Gherman a postat o fotografie în care poartă un palton lung și larg. Una dintre fanele ei crede că la mijloc poate exista ceva suspect. Sau poate actrița vrea să ascundă ceva. Aceasta a scris imediat secțiunea de comentarii că actrița este însărcinată. „Cred că ești însărcinată”, a scris una dintre fanele Cristinei pe Instagram.

Cristina Ciobănașu nu a infirmat ipoteza unei sarcini

Actrița nu a confirmat, dar nici nu a infirmat venirea pe lume a unui copil. Între timp, Vlad Gherman, fostul iubit, pare să reacționeze involuntar, el și-a filmat fosta iubire, cu care, așa cum știți, a rămas în cele mai bune relații de prietenie, în timp ce se întâlnesc pentru o sesiune de filmare.

El o surprinde cu același palton buclucaș desfăcut. Apoi o mai filmează în platou, fără palton, și toată lumea poate vedea că Cristian Ciobănașu e încă plată și subțire la trup.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-a despărțit după opt ani

Cuplul Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu a fost un reper pentru tânăra generație, încă de la prima. Vedetele unor producții de televiziune românești, cei doi, au format un cuplu și în viața reală, timp de opt ani. Anul trecut, cei doi au anunțat că sunt la capătul relației, dar rămânând ca prieteni. Vlad Gherman a trecut cel mai greu peste despărțire, dar asta l-a ajutat să se redescopere și să se apuce inclusiv de muzică. În prezent, actorul are și el o iubită nouă, cunoscută, ca și cealaltă, pe platoul de filmare.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre